Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega’s. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes.

Vajèn van den Bosch deelt exclusieve foto

De knappe Vajèn van den Bosch schrokt al haar volgers met een wel erg exclusieve foto. Zo plaatst Vajèn twee foto’s, waarvan de eerste een prachtige foto is van de blondine die nonchalant poseert voor de camera. De actrice heeft een luchtig wit topje aan met een V-hals en Vajèn kijkt de andere kant op. De foto lijkt een beetje van onder genomen met als resultaat een prachtige foto van Vajèn. Toch is het even schrikken als je vervolgens naar rechts scrolt. Zo verwacht je wellicht een zelfde soort foto, maar met een iets andere pose. De waarheid is dat de tweede foto een niet zo’n charmante foto van Vajèn van den Bosch is. Zo zit de actrice uitgeput op een stoel achter de schermen van het theater. Vajèn heeft een outfit aan die niet veel voor haar doet, en dan zit Vajèn haar haar ook nog eens in een netje. Het is wel duidelijk dat het niet Vajèn haar beste foto is, maar het is wel de realiteit. Zo schrijft Vajèn bij de twee foto’s dat ze er graag elke dat bij zou willen lopen zoals op foto een, maar dat haar collega’s toch echt de Vajèn van foto twee moeten aanschouwen.

Vajèn van den Bosch schittert in première

Het is een enorm spannende en drukke periode voor actrice en musicalster Vajèn van den Bosch. De blondine heeft namelijk maandenlang gerepeteerd voor een hele grote en nieuwe musical genaamd Les Miserables. Hierin speelt Vajèn de rol van Eponine. Naar eigen zeggen is het een droom die uitkomt om deze rol te vertolken in de musical. De musical gaat over een strafkamp uit de negentiende eeuw in Frankrijk, en hoe het is om daaruit te komen. Vajèn moest maar liefst zeven keer auditie doen voordat ze de rol te pakken kreeg. Na maandenlang repeteren was het voor Vajèn dan eindelijk tijd om de rode loper te betreden voor de première van de musical. Hiervoor heeft de blondine een prachtige lange jurk uitgekozen. De jurk is bezaaid met glitters en heeft een diepe V-hals. Vajèn ziet er op en top uit en beschrijft hoe blij ze is met de première.

Lees ook: Foto: Vajèn van den Bosch laat je kennismaken met haar extreem knappe zusje Venna (21)

Vajèn van den Bosch begaat modeblunder

Het is logisch dat Vajèn van den Bosch voor een bepaalde rol in een musical ook bijpassende kleding krijgt. Nu was het bij de musical Wicked ook niet een erg mooi kostuum, en bij de nieuwe musical is de kleding ook erg armoedig. Al helpt het ook niet dat Vajèn haar eigen voorkeur wat kleding betreft nogal apart is. Zo was te zien dat Vajèn een foto deelde achter de schermen van het theater met onderstaande crocs. Je zou denken dat niemand in deze lelijke dingen wil lopen, maar niks is minder waar. Zo kreeg Vajèn talloze berichten over waar haar schoeisel vandaan kwam.

Vajen van den Bosch met modeblunder

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!