Foto: Vajèn van den Bosch laat je kennismaken met haar extreem knappe zusje Venna (21)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen kent musical-actrice Vajèn van den Bosch ondertussen wel. Maar, de brunette blijkt ook nog eens een super knap zusje te hebben die net zoals Vajèn ontzettend goed kan zingen!

Dit is het super knappe zusje van Vajèn van den Bosch

Veel mensen kennen Vajèn van den Bosch vanwege haar vele optredens in het theater, haar rollen als actrice en natuurlijk vanwege haar prachtige stem. Vajèn heeft al talloze grote musicals gedaan waarin ze maar blijft verrassen en schitteren met haar vrouwelijke stem. Toch wist niemand dat Vajèn van den Bosch ook nog eens een erg knap zusje heeft genaamd Venna van den Bosch. Het zusje van Vajèn is drie jaar jonger dan zij, dus nog maar eenentwintig jaar. Toch heeft Venna ook een enorm muzikaal talent die steeds meer ontdekt wordt. Zo speelt Venna in een aantal bekende musicals zoals The Sound of Music en Annie. De twee meiden zijn allebei super knap met bruin krullend haar. Venna heeft iets donkerdere haren dan haar oudere zus. Op de foto’s zien we dat de meiden in zwarte pakjes zijn gekleed die mooi met elkaar matchen. Venna straalt in een playsuit en Vajèn in een jurkje.
 Vajèn en Venna van den Bosch maken super knap duo

Het was niet zonder reden dat de twee dames van den Bosch zich zo mooi hebben opgemaakt en in prachtige kleren poseren. Vajèn en Venna deden namelijk mee aan het programma DNA Singers van RTL. Hierbij is het de bedoeling dat een bekende Nederlandse zanger of zangeres samen met een familielid gaat zingen. Toch is er een ‘catch’ want de juryleden kunnen enkel het familielid zien en niet de Bekende Nederlander. Vervolgens is het dus aan de jury de taak om te raden om wie het gaat als familie. De twee deelnemers zingen een duet en de jury moet dus op basis van uiterlijk, een silhouet en stem raden om wie het gaat. Ontzettend spannend en vooral leuk om te zien wie de Bekende Nederlanders als familie hebben. Zo pakt het in het geval van Vajèn en Venna van den Bosch natuurlijk enorm goed uit.

De jury heeft het moeilijk met Vajèn van den Bosch

Het lijkt nog erg moeilijk voor de jury om te bedenken aan wie de knappe dame op het podium is gerelateerd. Toch denkt Buddy gelijk te weten wie het is, wat natuurlijk niet enorm lastig is bij de twee. Zo lijken Vajèn en Venna behoorlijk op elkaar. De twee zussen zongen samen het lastige nummer Firework van Katy Perry. Toch gaat het Vajèn en Venna ontzettend goed af en de zusjes zingen de sterren van de hemel. Het is een groot spektakel voor iedereen.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen is ineens wéér moeder geworden!

De twee knappe zussen zingen vaker samen

Op het Instagram profiel van Venna van den Bosch is te zien dat zij en haar oudere zus Vajèn vaker samen op het podium hebben gestaan om samen te zingen. De stemmen van de meiden passen dan ook erg goed bij elkaar. Samen vormen ze een heel knap duo.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.