Vadertje vorst heeft zijn intrede gedaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We wisten het natuurlijk al, maar de zomer is officieel voorbij. Vanochtend tikte de thermometer -0,1 aan in de Bilt, wat dit de eerste landelijke vorstdag maakte. Vandaag kan dan ook bestempeld worden als een zeer trieste dag, want de rokjes en de bikini’s gaan de kast weer in.

Zij hebben het warmer

Zaten we maar in Australië… Daar wordt het nu juist zomer. Australische schoonheden ontdoen zich nu juist van hun dikke lagen kleding. De bikini’s komen daar de kast weer uit en de barbecues worden uit de schuur gehaald. Om je iets op te warmen presenteren we je een aantal mokkels uit dit warmere oord, die het een stuk beter hebben vandaag. YouTuber Alanah Pearce bijvoorbeeld. De professionele gamer, vooral bekend van het kanaal Roosterteeth, weet wel waar het lekkere weer te vinden is.

Buren

De soapactrice Lilly van der Meer heeft het ook niet koud. Haar Nederlandse vader had het duidelijk gezien met de kou in Nederland en emigreerde naar Australië. Zoals elke potentiële Australische superster is deze schone haar carrière bij de langlopende soap Neighbours begonnen. Nicole Kidman en Margot Robbie gingen haar bijvoorbeeld voor. Dat belooft veel goeds voor haar toekomst.

Supermodel Kerr

Miranda Kerr is niet vies van jaloersmakende selfies in het zonovergoten Australië. Het supermodel en ex van Orlando Bloom heeft het goed begrepen en spendeert haar vrije tijd aan het strand. Nadat ze van Legolas een kind heeft gekregen had ze het vast met acteurs gezien en verschoof ze haar focus naar venture capitalists. Haar huidige levenspartner is niemand minder dan de oprichter van Snapchat: Evan Spiegel. Een man met een geschat vermogen van 3 miljard dollar (!). Dus, Miranda zou niet eens naar het strand te hoeven om het warm te krijgen. Ze hoeft alleen maar een blik op hun bankrekening te werpen.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten