Vadertje vorst heeft zijn intrede gedaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We wisten het natuurlijk al, maar de zomer is officieel voorbij. Vanochtend tikte de thermometer -0,1 aan in de Bilt, wat dit de eerste landelijke vorstdag maakte. Vandaag kan dan ook bestempeld worden als een zeer trieste dag, want de rokjes en de bikini’s gaan de kast weer in.

Zij hebben het warmer

Zaten we maar in Australië… Daar wordt het nu juist zomer. Australische schoonheden ontdoen zich nu juist van hun dikke lagen kleding. De bikini’s komen daar de kast weer uit en de barbecues worden uit de schuur gehaald. Om je iets op te warmen presenteren we je een aantal mokkels uit dit warmere oord, die het een stuk beter hebben vandaag. YouTuber Alanah Pearce bijvoorbeeld. De professionele gamer, vooral bekend van het kanaal Roosterteeth, weet wel waar het lekkere weer te vinden is.

Buren

De soapactrice Lilly van der Meer heeft het ook niet koud. Haar Nederlandse vader had het duidelijk gezien met de kou in Nederland en emigreerde naar Australië. Zoals elke potentiële Australische superster is deze schone haar carrière bij de langlopende soap Neighbours begonnen. Nicole Kidman en Margot Robbie gingen haar bijvoorbeeld voor. Dat belooft veel goeds voor haar toekomst.

Supermodel Kerr

Miranda Kerr is niet vies van jaloersmakende selfies in het zonovergoten Australië. Het supermodel en ex van Orlando Bloom heeft het goed begrepen en spendeert haar vrije tijd aan het strand. Nadat ze van Legolas een kind heeft gekregen had ze het vast met acteurs gezien en verschoof ze haar focus naar venture capitalists. Haar huidige levenspartner is niemand minder dan de oprichter van Snapchat: Evan Spiegel. Een man met een geschat vermogen van 3 miljard dollar (!). Dus, Miranda zou niet eens naar het strand te hoeven om het warm te krijgen. Ze hoeft alleen maar een blik op hun bankrekening te werpen.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten