Vadertje vorst heeft zijn intrede gedaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We wisten het natuurlijk al, maar de zomer is officieel voorbij. Vanochtend tikte de thermometer -0,1 aan in de Bilt, wat dit de eerste landelijke vorstdag maakte. Vandaag kan dan ook bestempeld worden als een zeer trieste dag, want de rokjes en de bikini’s gaan de kast weer in.

Zij hebben het warmer

Zaten we maar in Australië… Daar wordt het nu juist zomer. Australische schoonheden ontdoen zich nu juist van hun dikke lagen kleding. De bikini’s komen daar de kast weer uit en de barbecues worden uit de schuur gehaald. Om je iets op te warmen presenteren we je een aantal mokkels uit dit warmere oord, die het een stuk beter hebben vandaag. YouTuber Alanah Pearce bijvoorbeeld. De professionele gamer, vooral bekend van het kanaal Roosterteeth, weet wel waar het lekkere weer te vinden is.

Buren

De soapactrice Lilly van der Meer heeft het ook niet koud. Haar Nederlandse vader had het duidelijk gezien met de kou in Nederland en emigreerde naar Australië. Zoals elke potentiële Australische superster is deze schone haar carrière bij de langlopende soap Neighbours begonnen. Nicole Kidman en Margot Robbie gingen haar bijvoorbeeld voor. Dat belooft veel goeds voor haar toekomst.

Supermodel Kerr

Miranda Kerr is niet vies van jaloersmakende selfies in het zonovergoten Australië. Het supermodel en ex van Orlando Bloom heeft het goed begrepen en spendeert haar vrije tijd aan het strand. Nadat ze van Legolas een kind heeft gekregen had ze het vast met acteurs gezien en verschoof ze haar focus naar venture capitalists. Haar huidige levenspartner is niemand minder dan de oprichter van Snapchat: Evan Spiegel. Een man met een geschat vermogen van 3 miljard dollar (!). Dus, Miranda zou niet eens naar het strand te hoeven om het warm te krijgen. Ze hoeft alleen maar een blik op hun bankrekening te werpen.

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...