Vadertje vorst heeft zijn intrede gedaan

Datum: 

Categorie:

We wisten het natuurlijk al, maar de zomer is officieel voorbij. Vanochtend tikte de thermometer -0,1 aan in de Bilt, wat dit de eerste landelijke vorstdag maakte. Vandaag kan dan ook bestempeld worden als een zeer trieste dag, want de rokjes en de bikini’s gaan de kast weer in.

Zij hebben het warmer

Zaten we maar in Australië… Daar wordt het nu juist zomer. Australische schoonheden ontdoen zich nu juist van hun dikke lagen kleding. De bikini’s komen daar de kast weer uit en de barbecues worden uit de schuur gehaald. Om je iets op te warmen presenteren we je een aantal mokkels uit dit warmere oord, die het een stuk beter hebben vandaag. YouTuber Alanah Pearce bijvoorbeeld. De professionele gamer, vooral bekend van het kanaal Roosterteeth, weet wel waar het lekkere weer te vinden is.

Buren

De soapactrice Lilly van der Meer heeft het ook niet koud. Haar Nederlandse vader had het duidelijk gezien met de kou in Nederland en emigreerde naar Australië. Zoals elke potentiële Australische superster is deze schone haar carrière bij de langlopende soap Neighbours begonnen. Nicole Kidman en Margot Robbie gingen haar bijvoorbeeld voor. Dat belooft veel goeds voor haar toekomst.

Supermodel Kerr

Miranda Kerr is niet vies van jaloersmakende selfies in het zonovergoten Australië. Het supermodel en ex van Orlando Bloom heeft het goed begrepen en spendeert haar vrije tijd aan het strand. Nadat ze van Legolas een kind heeft gekregen had ze het vast met acteurs gezien en verschoof ze haar focus naar venture capitalists. Haar huidige levenspartner is niemand minder dan de oprichter van Snapchat: Evan Spiegel. Een man met een geschat vermogen van 3 miljard dollar (!). Dus, Miranda zou niet eens naar het strand te hoeven om het warm te krijgen. Ze hoeft alleen maar een blik op hun bankrekening te werpen.

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!