Ultieme ‘Bondgirl’: Is de nieuwe 007 een vrouw?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lashana Lynch Bond 007

Gaat niet Idris Elba, Tom Hiddleston, of Robert Pattison – maar Lashana Lynch het stokje van Daniel Craig overnemen?

Hardnekkige geruchten in filmland! We zijn al jaren druk aan het speculeren over de mogelijke opvolger van Daniel Craig, die aangegeven heeft dat ‘Bond 25’ zijn laatste film in de rol van de beroemde superspion gaat worden: wordt het Robert Pattison? Idris Elba? Tom Hardy? Of toch Tom Hiddleston? Allemaal meer dan geschikt als je het ons vraagt… We hebben echter één andere mogelijkheid over het hoofd gezien!

Wat nou als de nieuwe ‘Bond’ een vrouw is? En ze al die tijd ‘gewoon’ in beeld was? Het schijnt namelijk dat Lashana Lynch, van wie bekend is dat ze een rol in Bond 25 heeft, en zelfs vrolijk meedeed tijdens de promotietour van deze nieuwe film, de ‘nieuwe 007’ is. Wij geloofden het ook niet! Toch zou de keus voor een vrouw, die ook nog eens gekleurd is, ons in deze tijd niet echt verrassen.

Of het allemaal waar is valt natuurlijk nog te bezien, maar de uitleg klinkt in ieder geval best geloofwaardig: James Bond, ‘gewoon’ nog gespeeld door Daniel Craig, zou in deze nieuwe film al een lange tijd met pensioen zijn. Zó lang, dat ze zijn codenaam ‘007’ aan een nieuwe medewerker hebben gegeven. En dat is wanneer het personage van Lashana Lynch binnen komt lopen! De kans bestaat dat zij aan het einde van de film (hoe zou Craig’s Bond aan z’n einde komen?) definitief het stokje overneemt.

Je kunt Lashana misschien kennen van haar rol als gevechtspiloot in Captain Marvel. Ze is Brits (check), knap (check), én intelligent (check). De perfecte kandidaat dus? We staan tegenwoordig nergens meer van te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!