Ultieme ‘Bondgirl’: Is de nieuwe 007 een vrouw?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lashana Lynch Bond 007

Gaat niet Idris Elba, Tom Hiddleston, of Robert Pattison – maar Lashana Lynch het stokje van Daniel Craig overnemen?

Hardnekkige geruchten in filmland! We zijn al jaren druk aan het speculeren over de mogelijke opvolger van Daniel Craig, die aangegeven heeft dat ‘Bond 25’ zijn laatste film in de rol van de beroemde superspion gaat worden: wordt het Robert Pattison? Idris Elba? Tom Hardy? Of toch Tom Hiddleston? Allemaal meer dan geschikt als je het ons vraagt… We hebben echter één andere mogelijkheid over het hoofd gezien!

Wat nou als de nieuwe ‘Bond’ een vrouw is? En ze al die tijd ‘gewoon’ in beeld was? Het schijnt namelijk dat Lashana Lynch, van wie bekend is dat ze een rol in Bond 25 heeft, en zelfs vrolijk meedeed tijdens de promotietour van deze nieuwe film, de ‘nieuwe 007’ is. Wij geloofden het ook niet! Toch zou de keus voor een vrouw, die ook nog eens gekleurd is, ons in deze tijd niet echt verrassen.

Of het allemaal waar is valt natuurlijk nog te bezien, maar de uitleg klinkt in ieder geval best geloofwaardig: James Bond, ‘gewoon’ nog gespeeld door Daniel Craig, zou in deze nieuwe film al een lange tijd met pensioen zijn. Zó lang, dat ze zijn codenaam ‘007’ aan een nieuwe medewerker hebben gegeven. En dat is wanneer het personage van Lashana Lynch binnen komt lopen! De kans bestaat dat zij aan het einde van de film (hoe zou Craig’s Bond aan z’n einde komen?) definitief het stokje overneemt.

Je kunt Lashana misschien kennen van haar rol als gevechtspiloot in Captain Marvel. Ze is Brits (check), knap (check), én intelligent (check). De perfecte kandidaat dus? We staan tegenwoordig nergens meer van te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!