UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het moment waarop je al de hele week gewacht hebt is dan eindelijk aangebroken! Vandaag maken we bekend welke radioschoonheid volgens jullie het mooiste radiokoppie van Nederland heeft.

Een zwoele stem en een goed koppie

Met alléén een zwoele stem kom je er tegenwoordig niet meer in radioland. Waar een ‘radiohoofd’ vroeger totaal geen probleem was, is een mooi koppie tegenwoordig ook een ‘vereiste’. De meeste uitzendingen worden dan ook gewoon gefilmd. En ja, wie zijn wij om daar over te klagen?

En de winnaar is…

Aangezien je niet langer in spanning wil zitten, zullen we er geen doekjes meer om winden. Vooruit met de geit! Het radiotalent met het mooiste koppie is… Ingrid Jansen! De prachtige blondine won deze wedstrijd met 18 stemmen voorsprong op de nummer twee, Eva Koreman. Dat de nummers een en twee deze verkiezing dik gewonnen hebben, moge wel gezegd worden. Deze twee dames behaalden samen dan ook 79% van alle stemmen.

Op de derde plek vinden de radioschoonheid Carolien Borgers, gevolgd door de andere Eva. De poedelprijs gaat naar de brunette van 3FM, Sophie Hijlkema.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!

Gerelateerde berichten