UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het moment waarop je al de hele week gewacht hebt is dan eindelijk aangebroken! Vandaag maken we bekend welke radioschoonheid volgens jullie het mooiste radiokoppie van Nederland heeft.

Een zwoele stem en een goed koppie

Met alléén een zwoele stem kom je er tegenwoordig niet meer in radioland. Waar een ‘radiohoofd’ vroeger totaal geen probleem was, is een mooi koppie tegenwoordig ook een ‘vereiste’. De meeste uitzendingen worden dan ook gewoon gefilmd. En ja, wie zijn wij om daar over te klagen?

En de winnaar is…

Aangezien je niet langer in spanning wil zitten, zullen we er geen doekjes meer om winden. Vooruit met de geit! Het radiotalent met het mooiste koppie is… Ingrid Jansen! De prachtige blondine won deze wedstrijd met 18 stemmen voorsprong op de nummer twee, Eva Koreman. Dat de nummers een en twee deze verkiezing dik gewonnen hebben, moge wel gezegd worden. Deze twee dames behaalden samen dan ook 79% van alle stemmen.

Op de derde plek vinden de radioschoonheid Carolien Borgers, gevolgd door de andere Eva. De poedelprijs gaat naar de brunette van 3FM, Sophie Hijlkema.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!