UITSLAG: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zitten tijdens de cornacrisis aan de buis gekluisterd. Elke update rondom het virus voelt als een slecht-nieuws-gesprek. Met een beetje geluk komt dat slechte nieuws uit de mond van Amber Brantsen. De NOS-presentatrice versloeg Annechien Steenhuizen en is nu officieel de favoriete nieuwslezeres van de Mannenzakenlezer. 

Niet alleen in de kijkcijfers, ook op basis van klikcijfers domineert de NOS. De omroep heeft meerdere zenders, waardoor het ook een stukje gemakkelijker wordt om de eindoverwinning in de wacht te slepen. Dat de twee populairste nieuwslezeressen uit de NOS-stal komen, ligt echter absoluut niet alleen aan dat zenderoverwicht…

Amber Brantsen

Amber Brantsen blijkt de populairste nieuwslezeres. De NOS-dame sleepte met 433 stemmen van eindoverwinning binnen. Heel erg zeker was Amber niet van de winst: ze werd op de hielen gezeten door één van haar collega’s.

Amber Brantsen | Beeld: NOS / Mannenzakenforum
Amber Brantsen | Beeld: NOS / Mannenzakenforum

Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen verzamelde namelijk 427 stemmen. Daardoor trekt ze in het algemeen klassement nipt aan het kortste eind. Als je het vergelijkt met de stemmen die de andere twee kandidaten kregen, dan lijkt deze zilveren stek echter ook op een gouden plak.

Daphne Lammers

Daphne Lammers maakt de top 3 compleet, maar volgt wel op een straatlengte van de bovenste twee. De RTL Nieuws-presentatrice verzamelde tachtig stemmen. Een respectabel aantal, maar het valt in het niet bij de scores van de NOS-dames.

Anita Nederlof

Want ook de Benjamin van dit gezelschap heeft nog niet veel voeten in de Mannenzaken-aarde. Anita Nederlof moest Merel Westrik doen vergeten bij RTL, maar deze verkiezing kwam misschien nog te vroeg voor de blonde presentatrice. Maar ach: volgende crisis beter!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten