UITSLAG: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zitten tijdens de cornacrisis aan de buis gekluisterd. Elke update rondom het virus voelt als een slecht-nieuws-gesprek. Met een beetje geluk komt dat slechte nieuws uit de mond van Amber Brantsen. De NOS-presentatrice versloeg Annechien Steenhuizen en is nu officieel de favoriete nieuwslezeres van de Mannenzakenlezer. 

Niet alleen in de kijkcijfers, ook op basis van klikcijfers domineert de NOS. De omroep heeft meerdere zenders, waardoor het ook een stukje gemakkelijker wordt om de eindoverwinning in de wacht te slepen. Dat de twee populairste nieuwslezeressen uit de NOS-stal komen, ligt echter absoluut niet alleen aan dat zenderoverwicht…

Amber Brantsen

Amber Brantsen blijkt de populairste nieuwslezeres. De NOS-dame sleepte met 433 stemmen van eindoverwinning binnen. Heel erg zeker was Amber niet van de winst: ze werd op de hielen gezeten door één van haar collega’s.

Amber Brantsen | Beeld: NOS / Mannenzakenforum
Amber Brantsen | Beeld: NOS / Mannenzakenforum

Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen verzamelde namelijk 427 stemmen. Daardoor trekt ze in het algemeen klassement nipt aan het kortste eind. Als je het vergelijkt met de stemmen die de andere twee kandidaten kregen, dan lijkt deze zilveren stek echter ook op een gouden plak.

Daphne Lammers

Daphne Lammers maakt de top 3 compleet, maar volgt wel op een straatlengte van de bovenste twee. De RTL Nieuws-presentatrice verzamelde tachtig stemmen. Een respectabel aantal, maar het valt in het niet bij de scores van de NOS-dames.

Anita Nederlof

Want ook de Benjamin van dit gezelschap heeft nog niet veel voeten in de Mannenzaken-aarde. Anita Nederlof moest Merel Westrik doen vergeten bij RTL, maar deze verkiezing kwam misschien nog te vroeg voor de blonde presentatrice. Maar ach: volgende crisis beter!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.