Talentenjachten met Chantal Janzen scoren keer op keer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of een ander programma: als Chantal Janzen in het programma zit, kijken we massaal.

Een tijdje terug vroegen we naar welke talentenjacht jullie het liefst kijken. The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of toch de nieuwe hit I Can See Your Voice? De uitslag is inmiddels, en wat blijkt? We kijken massaal het liefst naar de programma’s waarin Chantal Janzen te bewonderen is.

[poll id=”72″]

Chantal Janzen is de nieuwe koningin van de Nederlandse televisie

Er mag wel gezegd worden dat presentatrice Chantal Janzen haar collega Linda de Mol inmiddels wel van de troon heeft gestoten en tegenwoordig de koningin van de Nederlandse televisie genoemd mag worden. De programma’s van Chantal Janzen lijken dan ook nooit teleur te stellen.

Waarom zijn we zo dol op Chantal Janzen?

Chantal Janzen is voor velen een droomvrouw. De blondine is een prachtige verschijning, ze is lekker direct, heeft ‘kleedkamerhumor’ én ze is een echte vakvrouw. Er lijken dan ook maar weinig redenen om géén fan te zijn van Chantal Janzen.

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.