Talentenjachten met Chantal Janzen scoren keer op keer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of een ander programma: als Chantal Janzen in het programma zit, kijken we massaal.

Een tijdje terug vroegen we naar welke talentenjacht jullie het liefst kijken. The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of toch de nieuwe hit I Can See Your Voice? De uitslag is inmiddels, en wat blijkt? We kijken massaal het liefst naar de programma’s waarin Chantal Janzen te bewonderen is.

[poll id=”72″]

Chantal Janzen is de nieuwe koningin van de Nederlandse televisie

Er mag wel gezegd worden dat presentatrice Chantal Janzen haar collega Linda de Mol inmiddels wel van de troon heeft gestoten en tegenwoordig de koningin van de Nederlandse televisie genoemd mag worden. De programma’s van Chantal Janzen lijken dan ook nooit teleur te stellen.

Waarom zijn we zo dol op Chantal Janzen?

Chantal Janzen is voor velen een droomvrouw. De blondine is een prachtige verschijning, ze is lekker direct, heeft ‘kleedkamerhumor’ én ze is een echte vakvrouw. Er lijken dan ook maar weinig redenen om géén fan te zijn van Chantal Janzen.

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside.