UITSLAG: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Nederland zijn de meeste BN’ers lief tegen elkaar, maar in Amerika maken celebs nog regelmatig ouderwets ruzie met elkaar. De aanleiding voor deze Battle of the Babes hoefde dus niet uit onze grote duim gezogen te worden. Taylor Swift had écht een appeltje te schillen met Kim Kardashian. Iets met een paar getinte regels gericht aan Taylor in een rapsong van Kanye, Kims man. We werden gek van het welles-nietes tussen de twee, dus gaven we ze de kans om het in onze ‘ring’ uit te vechten…

In de Battle of the Babes geldt het recht van de leukste. Jij bepaalt namelijk wie wint. En we gaan ervan uit dat jij voor je favoriet kiest. Mogen we bij zo’n Battle conclusies trekken uit de resultaten? Jazeker! Komt ie dan: onze bezoekers hebben een grote voorkeur voor Taylor Swift!

Lees meer: Battle of the Babes: Kim Kardashian vs. Taylor Swift

Taylor Swift wint!

Honderden bezoekers droegen hun steentje bij aan deze Battle. Er vielen klappen in Kims hoek, maar ook Taylor moest incasseren. De beslissing viel vrij snel: Kim Kardashian, moeder van drie, raakt sneller uitgeblust dan de überfitte countryzangeres. 74% van de stemmen gingen Taylors kant op. Ze had ‘op techniek’ kunnen winnen, maar die overweldigende knock out in de laatste ronde pakte ze graag nog even mee.

Kim als waakhond

Is de ruzie hiermee bijgelegd? Waarschijnlijk niet. Helemaal koek en ei gaat het niet meer worden tussen deze dames. We zien Kanye in de toekomst nog wel ’n keer muzikaal fantaseren over een wilde nacht met Taylor of een andere jongere, slankere, blondere celeb dan z’n eigen vrouw. Waakhond Kim zal haar mannetje blijven verdedigen. Maar steeds battles verliezen omdat je man z’n muzikale slang niet in de broek kan houden houdt ’n keer op…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.