Uitslag: Demi de Boer vs. Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was de week waarin we allemaal Ronnie Flex konden zijn. Even mochten we in zijn huid kruipen tijdens de meest recente Battle of the Babes. Jullie konden kiezen uit de voormalige (Famke Louise) en de huidige (Demi de Boer) scharrel van deze Nederlandse rapper. Wat blijkt? Jullie trokken dezelfde conclusie als Ronnie. 

Je zou maar Ronnie Flex heten. Deze fulltime partybouwer heeft naast een lekkere carrière ook een vruchtbaar liefdesleven. Waar wij het als klootjesvolk met slechts Instagram-feeds moeten doen, had én heeft Ronnie Flex het genoegen om van de real deal van twee social media-meisjes te mogen proeven.

Lees ook: Battle of the Babes tussen Famke Louise en Demi de Boer

Battle of the Babes

Zo mag hij de Nederlandse zangeres en Instagram-model Famke Louise tot één van zijn voormalige bedpartners rekenen en hokt Ronnie nu met Demi de Boer, de dochter van voormalig voetballer Ronald de Boer. Aangezien deze twee dames het online lekker doen, hoopten wij dat jullie deze Battle of the Babes konden beslechten.

Toegegeven: daar hebben jullie ons niet in teleurgesteld. Sterker nog: Ronnie Flex zal er blij mee zijn, want Demi de Boer won deze scharrelstrijd door 66% van de stemmen binnen te slepen. Ondanks dat Demi dus een stuk minder bekend is dan Famke, kreeg zij toch veruit de meeste stemmen van jullie.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten