Uitslag: Demi de Boer vs. Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was de week waarin we allemaal Ronnie Flex konden zijn. Even mochten we in zijn huid kruipen tijdens de meest recente Battle of the Babes. Jullie konden kiezen uit de voormalige (Famke Louise) en de huidige (Demi de Boer) scharrel van deze Nederlandse rapper. Wat blijkt? Jullie trokken dezelfde conclusie als Ronnie. 

Je zou maar Ronnie Flex heten. Deze fulltime partybouwer heeft naast een lekkere carrière ook een vruchtbaar liefdesleven. Waar wij het als klootjesvolk met slechts Instagram-feeds moeten doen, had én heeft Ronnie Flex het genoegen om van de real deal van twee social media-meisjes te mogen proeven.

Lees ook: Battle of the Babes tussen Famke Louise en Demi de Boer

Battle of the Babes

Zo mag hij de Nederlandse zangeres en Instagram-model Famke Louise tot één van zijn voormalige bedpartners rekenen en hokt Ronnie nu met Demi de Boer, de dochter van voormalig voetballer Ronald de Boer. Aangezien deze twee dames het online lekker doen, hoopten wij dat jullie deze Battle of the Babes konden beslechten.

Toegegeven: daar hebben jullie ons niet in teleurgesteld. Sterker nog: Ronnie Flex zal er blij mee zijn, want Demi de Boer won deze scharrelstrijd door 66% van de stemmen binnen te slepen. Ondanks dat Demi dus een stuk minder bekend is dan Famke, kreeg zij toch veruit de meeste stemmen van jullie.

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...