Uitslag: Demi de Boer vs. Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was de week waarin we allemaal Ronnie Flex konden zijn. Even mochten we in zijn huid kruipen tijdens de meest recente Battle of the Babes. Jullie konden kiezen uit de voormalige (Famke Louise) en de huidige (Demi de Boer) scharrel van deze Nederlandse rapper. Wat blijkt? Jullie trokken dezelfde conclusie als Ronnie. 

Je zou maar Ronnie Flex heten. Deze fulltime partybouwer heeft naast een lekkere carrière ook een vruchtbaar liefdesleven. Waar wij het als klootjesvolk met slechts Instagram-feeds moeten doen, had én heeft Ronnie Flex het genoegen om van de real deal van twee social media-meisjes te mogen proeven.

Lees ook: Battle of the Babes tussen Famke Louise en Demi de Boer

Battle of the Babes

Zo mag hij de Nederlandse zangeres en Instagram-model Famke Louise tot één van zijn voormalige bedpartners rekenen en hokt Ronnie nu met Demi de Boer, de dochter van voormalig voetballer Ronald de Boer. Aangezien deze twee dames het online lekker doen, hoopten wij dat jullie deze Battle of the Babes konden beslechten.

Toegegeven: daar hebben jullie ons niet in teleurgesteld. Sterker nog: Ronnie Flex zal er blij mee zijn, want Demi de Boer won deze scharrelstrijd door 66% van de stemmen binnen te slepen. Ondanks dat Demi dus een stuk minder bekend is dan Famke, kreeg zij toch veruit de meeste stemmen van jullie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!