Uitgeputte wielrenster Puck Moonen deelt ‘vieze’ foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Knappe wielrenster Puck Moonen deelt ook de minder mooie kant van haar sport. We weten dat ze een fanatiekeling is, maar het bloed, zweet en tranen liet ze tot nu toe buiten beschouwing op Instagram…

Puck Moonen mag dan wel de mooiste wielrenster van Nederland zijn, maar wordt zelf liever niet zo gezien. Op een nieuwe foto op Instagram probeert ze dat beeld dan ook tegen te gaan. Met een foto waarop ze een beetje ‘vies’ is gaan mensen haar misschien minder als ‘de mooiste sportvrouw’ zien, en meer als een volwaardige atleet. Toch vermoeden we dat deze foto voor de meeste fans nog lang niet smerig genoeg is om van gedachten te veranderen!

Is Puck Moonen Instagrammeisje of wielrenster?

Puck Moonen wilt namelijk liever bekend staan om haar fietsprestaties. Die prestaties moet ze dan wel verdienen en daar is ze nu druk mee bezig. Het wordt wel tijd dat de wielrenster zich bewijst, want ze heeft nog niet heel veel titels te pakken. Ze heeft bij meerdere ploegen getekend en heeft aan verschillende grote wedstrijden meegedaan, maar heeft de finish nog nooit gehaald. Daardoor werden haar contacten steeds al snel beëindigd. Tot nu toe is de titel van de mooiste sportvrouw de grootste prijs die Puck Moonen gekregen heeft…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Het mislukte afschrikplan van Puck Moonen

We waren even vergeten dat Puck Moonen haar sport heel serieus neemt. Tot nu toe is de Instagram pagina van de wielrenster gevuld met bijna alleen maar mooie en leuke foto’s op de fiets. Deze kant van de sport deelt ze dan weer niet zo vaak met haar volgers! Zo zien we op haar nieuwste foto dat Puck helemaal doorweekt van het zweet is door haar training. Het lijkt net alsof ze onder de douche vandaan komt. Zelfs haar haren zijn helemaal doorweekt. Ook zien we haar meestal lachen op foto’s op de fiets. Dat is op deze foto ook niet het geval; volgens mij hebben we de sportster nog nooit zo moeilijk zien kijken. Zo gek is dat ook niet, want de meesten laten hun beste kant zien op Social Media. Misschien was Puck gewoon helemaal klaar met haar volgers. De kans is groot dat die haar volgen om haar uiterlijk, en niet om haar fietsprestaties. Dat weet de wielrenster zelf ook wel, maar heeft ze liever niet. Of ze haar volgers hier echt mee afgeschrikt heeft, betwijfelen we. Er verschijnen namelijk veel hartjesogen en positieve reacties onder onder foto. En gelijk hebben ze, want ook in deze situatie ziet ze er nog steeds schitterend uit!

Lees ook: Puck Moonen deelt intieme foto met emotionele tekst

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck bewijst haar doorzettingsvermogen, maar waar blijven haar prestaties?

Trainen doet Puck in onze ogen genoeg. Op de meerderheid van haar posts op Instagram zit ze op, naast of bij een fiets in de buurt. Misschien heeft ze nog geen prijzen gewonnen omdat ze zo druk bezig is met interval trainingen. De wielrenster geeft aan dat dat haar favoriete soort training is. Helaas voelde ze zich deze keer ziekjes na haar intensieve workout. Ze besluit dus om even haar rust te pakken en zelfs geen interval trainingen te doen. De sportvrouw gaat rustig aan de slag met het verven haar huis en hoopt daarna weer fit genoeg te zijn om weer op de pedalen te kunnen rammen. Het doorzettingsvermogen van Puck is dus zeker aanwezig. We hopen dat ze het een keer kan gebruiken om een wedstrijd te winnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.