Uitgelekt: Oranje speelt tijdens EK 2024 in dit zéér opvallende shirt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Twitter

Het Nederlands elftal heeft een nieuw shirt voor het EK laten maken, maar of dat nou zo’n goed idee was…

Het Nederlands elftal heeft een nieuw uitshirt voor het komende EK 2024 laten maken. En laat dat shirt nou toevallig per ongeluk gelekt zijn. De reacties zijn niet bepaald mals. Sommige mensen gaan zo ver om te zeggen dat ze het shirt haten. Anderen vinden het wel oke. Er zijn nog weinig mensen die echt heel lovend zijn over de nieuwe creatie.

Lees ook: Video: Ajax-spits Brian Brobbey dreigt de vrouw van Hans Kraay Jr. af te pakken

Het nieuwe uitshirt levert gemende reacties op

De reacties onder de fans zijn op zijn zachtst gezegd gemengd. Het blauwe shirt, met een klein beetje oranje en wit erin verwerkt, is ontworpen door Nike en werd per ongeluk gelekt deze week. De reacties op het nieuwe shirt variëren sterk, waarbij sommige fans het ontwerp hartgrondig afwijzen, terwijl anderen het juist als verfrissend en gaaf beschouwen.

Voor Oranje belooft het een spannend EK te worden

Dit jaar vindt het EK plaats in Duitsland en het belooft een spannend toernooi te worden voor Oranje. Zowel Frankrijk als Oostenrijk zullen Nederland uitdagen tijdens de voorrondes. Zondag 16 juni begint het avontuur voor Oranje. Dan spelen ze een wedstrijd tegen de winnaar van de play-off. Daarna moet de ploeg uit Nederland, inclusief nieuwe uitshirt, zich meten aan Frankrijk en Oostenrijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...