Video: Ajax-spits Brian Brobbey dreigt de vrouw van Hans Kraay Jr. af te pakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Brian Brobbey, de koning van de interviews, heeft weer eens toegeslagen. Het geweldige duo Hans Kraay Jr en Brian Brobbey bespreken elkaars vakantieplannen, maar het loopt iets anders dan verwacht!

‘Nasietje’, ‘Wie is Hugo Borst?’, ‘Prieson Breek’ en nog vele andere hilarische uitspraken van Brian Brobbey gingen viraal. Als de jonge spits ook maar een microfoon krijgt of een interview heeft, is het genieten geblazen. Waar spelers tegenwoordig veel mediatraining toepassen, lijkt Brobbey hier lak aan te hebben. Dat hij zo lekker nonchalant de interviews ingaat zorgt er juist voor dat mensen van hem zijn gaan houden. Als Brian specifiek door één persoon geïnterviewd moet worden, is het wel Hans Kraay Jr. Het duo levert altijd hilarische video’s en zorgt voor een brede lach op het gezicht van de kijkers.

Brian Brobbey dreigt vrouw van Hans Kraay Jr. te stelen

Het was weer zo ver: Brian Brobbey voor de camera. Brian Brobbey won de award voor speler van de maand. Dat betekende dat Hans Kraay Jr langs de toekomst kwam om de trofee uit te reiken aan de Amsterdamse spits. In het fragment op het Instagram account van ESPNNL vraagt Hans of Brobbey nog op de ‘lange latten’ gaat staan. Brobbey geeft aan dat niet te gaan doen. Waarna Brobbey de vraag terugstelt aan Hans: ‘Wat gaat u doen? Werken?’. Hans geeft aan naar Zanzibar op vakantie te gaan met zijn vrouw. ‘Je kan mee!’, zegt Hans. ‘Mijn vrouw vindt jou leuk’, voegt hij er vervolgens aan toe. Waarop Brobbey reageert: ‘Ja? Dat gaat niet leuk worden voor jou Hans’. De twee barsten uit van het lachen na deze opmerking.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.