Uitgeklede Sylvia Geersen wil zich niet tussen de benen laten gluren door Frans Duijts: ‘Voelt heel raar’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvia Geersen schrok zich een hoedje toen Frans Duijts tijdens Het Perfecte Plaatje een wel héél diepgaande foto probeerde te maken…

Sinds de start van Het Perfecte Plaatje volgen we Sylvia Geersen allemaal op de voet. Eén ding is namelijk meer dan zeker. Als Sylvie iéts kan is het wel spectaculaire plaatjes maken! Ook als model is Sylvie de perfecte kandidaat. Zet haar prachtige op beeld en je hebt wat ons betreft een topshot! Dat kan haast niet misgaan! En zo lijkt mede-deelnemer Frans Duijts er ook over te denken. Al ging zijn laatste verzoek wellicht nét een brug te ver.

Frans Duijts plaatst Sylvia Geersen in positie tijdens Perfecte Plaatje

Als je de kans hebt Sylvia Geersen te fotograferen moet je het er van nemen, lijkt Frans Duijts gedacht te hebben. En ervoor gaan doet ‘ie zeker! Al durfde hij deze keer wel hele gekke dingen van Sylvie te vragen. Al kunnen we het hem natuurlijk niet kwalijk nemen. De prompt liet nou eenmaal weinig aan de verbeelding over! De amateurfotografen werden uitgedaagd het menselijk vast te leggen. En als kers op de taart: dit moest in miniatuurfotografie. Frans Duijts binnen luttele seconden een briljant idee voor zijn model Sylvia. “Ik wil Syl op haar rug leggen, haar navel gebruiken als een soort meertje, met op de achterkant een gebergte. Naja, dan mag je zelf invullen wat dat gebergte moet zijn. Maar dat wordt heel onscherp, dus ik hoop dat ze daarmee akkoord is.” Nou, hier kan je zien hoe soepel dat ging.

Sylvia Geersen twijfelt over benen wijd voor Frans Duijts tijdens Het Perfecte Plaatje

En of Sylvia Geersen haar benen omhoog wilde gooien voor Frans Duijts leek ze zelf ook niet helemaal te weten. Sylvia mag dan geen avontuur uit de weg gaan, dit was wel heel ver gezocht! Haar navel blauw kleuren mocht nog wel. Maar toen de volkzanger uiterst voorzichtig begon te vragen of hij tussen haar benen mocht fotograveren ging het helemaal mis. “Nee! Dat kan écht niet!” Het is natuurlijk nog al wat om je benen wijd te gooien voor Frans Duijts. En dat op nationale televisie! “Je zoekt maar een andere hoek!”. Toch hield Frans voet bij stuk. Hij heeft natuurlijk een reputatie als talent van het seizoen hoog te houden! Toch was Sylvie niet verkocht. Dit voelt heel raar”, vertelde ze Frans. En dat idee lijken fans te delen. “Jij denkt maar dat je alles mag!”, galmt het op Twitter.

Sylvia Geersen verlaat Het Perfecte Plaatje

Frans Duijts kon praten als Brugman, maar Sylvia Geersen had haar grens getrokken. Haar gebergte blijft toch écht voor haar. Gelukkig voor Frans lukte het hem alsnog een goed plaatje te schieten. Al was de jury niet denderend enthousiast: “Ik vind het licht niet zo heel erg mooi”, luidde het oordeel. Toch was het kiekje genoeg om Frans in de race te houden. En jammer maar helaas kon Sylvia dat niet zeggen. Haar eigen miniatuurfoto viel niet zo in de smaak bij de jury en kon haar lage gemiddelde niet redden. Fans zullen in tranen zijn, maar Sylvia scoorde het laagste cijfer en moest het achtste seizoen van Het Perfecte Plaatje verlaten. We moeten nog maar zien wat Frans zonder haar gaat doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...