UberMILF Tiffani Thiessen in reboot Saved by the Bell?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Tiffani Amber Thiessen Saved By The Bell Reboot

Zonder Tiffani kan je die hele reboot net zo goed afblazen…

Oude hits herkauwen

Omdat elke tv-serie of film waar ook maar een piepklein beetje nostalgie aan vastkleeft tegenwoordig een reboot krijgt, gaat Amerikaanse zender NBC binnenkort ook met een heuse Saved By The Bell – reboot beginnen. Deze zal te zien zijn op hun – alsof we er nog niet genoeg hadden – nieuwe streaming service. Saved By The Bell was een populaire jeugdserie in Amerika, en werd ook uitgezonden in Nederland. Er zijn al enkele ‘oude’ namen bekendgemaakt voor de reboot, maar die van Tiffani Amber Thiessen ontbreekt nog. We waarschuwen NBC alvast. Zonder Tiffani kan je net zo goed nú al stoppen met het hele plan…

Kelly Kapowski

We weten niet hoe het met jullie zat, maar in de jaren ’90 waren wij allemaal tot over onze oren verliefd op Kelly Kapowski, het populairste meisje van de fictieve middelbare school uit deze serie. Iedereen keek voor Kelly. Boeide het iemand ooit wat dat blonde knaapje en z’n sullige vriendje allemaal uitspookten? Een reboot zonder Kelly zou televisie-zelfmoord zijn!

Tiffani is nu MILF

Kelly’s rol werd dus ingevuld door Tiffani Amber Thiessen, die later uitgroeide tot model en sekssymbool, maar als actrice nooit die laatste grote stap kon zetten. Toch bleven we haar, en de talloze fotoshoots die ze door de jaren heen deed, in de gaten houden. Wie even goed wil genieten moet absoluut deze magistrale foto’s van Tiffani op z’n gemak doorbladeren!

Inmiddels is ze 45 jaar oud, getrouwd met twee kinderen… maar wel een échte MILF dus! Fingers crossed dat ook zij bij deze tv-reünie aanwezig gaat zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!