UberMILF Tiffani Thiessen in reboot Saved by the Bell?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Tiffani Amber Thiessen Saved By The Bell Reboot

Zonder Tiffani kan je die hele reboot net zo goed afblazen…

Oude hits herkauwen

Omdat elke tv-serie of film waar ook maar een piepklein beetje nostalgie aan vastkleeft tegenwoordig een reboot krijgt, gaat Amerikaanse zender NBC binnenkort ook met een heuse Saved By The Bell – reboot beginnen. Deze zal te zien zijn op hun – alsof we er nog niet genoeg hadden – nieuwe streaming service. Saved By The Bell was een populaire jeugdserie in Amerika, en werd ook uitgezonden in Nederland. Er zijn al enkele ‘oude’ namen bekendgemaakt voor de reboot, maar die van Tiffani Amber Thiessen ontbreekt nog. We waarschuwen NBC alvast. Zonder Tiffani kan je net zo goed nú al stoppen met het hele plan…

Kelly Kapowski

We weten niet hoe het met jullie zat, maar in de jaren ’90 waren wij allemaal tot over onze oren verliefd op Kelly Kapowski, het populairste meisje van de fictieve middelbare school uit deze serie. Iedereen keek voor Kelly. Boeide het iemand ooit wat dat blonde knaapje en z’n sullige vriendje allemaal uitspookten? Een reboot zonder Kelly zou televisie-zelfmoord zijn!

Tiffani is nu MILF

Kelly’s rol werd dus ingevuld door Tiffani Amber Thiessen, die later uitgroeide tot model en sekssymbool, maar als actrice nooit die laatste grote stap kon zetten. Toch bleven we haar, en de talloze sexy fotoshoots die ze door de jaren heen deed, in de gaten houden. Wie even goed wil genieten moet absoluut deze magistrale foto’s van Tiffani op z’n gemak doorbladeren!

Inmiddels is ze 45 jaar oud, getrouwd met twee kinderen… maar wel een échte MILF dus! Fingers crossed dat ook zij bij deze tv-reünie aanwezig gaat zijn!

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten