Twee Star Wars-onthullingen: Episode 9 én nieuwe tv-serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Star Wars Rise of Skywalker

Nieuwe beelden, en een plottwist die niemand verwacht had!

Star Wars-fans zijn deze week verwend met een dubbele dosis nieuwe beelden! Zowel The Rise of Skywalker, het negende deel in de ‘grote’ filmreeks, als The Mandalorian, de nieuwe Disney+ tv-serie over een mysterieuze premiejager, werden via een nieuwe trailer aan het publiek getoond. Hoewel de laatste (vrij teleurstellende) films de wereldwijde Star Wars-hype een beetje hebben getemperd, zien we bij deze twee projecten genoeg hele vette aanknopingspunten. Vooral

The Rise of Skywalker

Episode 9, of het derde en laatste deel van de nieuwste Star Wars-trilogie, zal december dit jaar in de Nederlandse bioscopen draaien. Hoog tijd voor wat échte info, zou je zeggen. Toch houden regisseur J.J. Abrams en z’n cast de kaken stijf op elkaar. Misschien maar goed ook, we zijn namelijk he-le-maal klaar met trailers die het hele plot al verklappen. We vermoeden daarom dat de plottwist die in de nieuwe trailer zit slechts gebruikt wordt om mensen op het verkeerde been te zetten. Want Rey (Daisy Ridley) die naar de Dark Side overloopt… da’s niet iets dat je zomaar in een trailertje gaat verklappen… toch?

The Mandalorian

Over deze tv-serie, die op 12 november samen met streamingdienst Disney+ uit gaat komen, is mogelijk nóg minder bekend. Maar met een sterrencast, een zeer bekwame regisseur en honderden miljoenen dollars aan budget kán dit toch niet fout gaan? Pedro Pascal, bekend van Game of Thrones, speelt de mysterieuze, op Boba Fett-lijkende bounty hunter die bekend staat als The Mandalorian. Het ziet er in de trailer allemaal erg vet en zéér gelikt uit!

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.