Twee Star Wars-onthullingen: Episode 9 én nieuwe tv-serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Star Wars Rise of Skywalker

Nieuwe beelden, en een plottwist die niemand verwacht had!

Star Wars-fans zijn deze week verwend met een dubbele dosis nieuwe beelden! Zowel The Rise of Skywalker, het negende deel in de ‘grote’ filmreeks, als The Mandalorian, de nieuwe Disney+ tv-serie over een mysterieuze premiejager, werden via een nieuwe trailer aan het publiek getoond. Hoewel de laatste (vrij teleurstellende) films de wereldwijde Star Wars-hype een beetje hebben getemperd, zien we bij deze twee projecten genoeg hele vette aanknopingspunten. Vooral

The Rise of Skywalker

Episode 9, of het derde en laatste deel van de nieuwste Star Wars-trilogie, zal december dit jaar in de Nederlandse bioscopen draaien. Hoog tijd voor wat échte info, zou je zeggen. Toch houden regisseur J.J. Abrams en z’n cast de kaken stijf op elkaar. Misschien maar goed ook, we zijn namelijk he-le-maal klaar met trailers die het hele plot al verklappen. We vermoeden daarom dat de plottwist die in de nieuwe trailer zit slechts gebruikt wordt om mensen op het verkeerde been te zetten. Want Rey (Daisy Ridley) die naar de Dark Side overloopt… da’s niet iets dat je zomaar in een trailertje gaat verklappen… toch?

The Mandalorian

Over deze tv-serie, die op 12 november samen met streamingdienst Disney+ uit gaat komen, is mogelijk nóg minder bekend. Maar met een sterrencast, een zeer bekwame regisseur en honderden miljoenen dollars aan budget kán dit toch niet fout gaan? Pedro Pascal, bekend van Game of Thrones, speelt de mysterieuze, op Boba Fett-lijkende bounty hunter die bekend staat als The Mandalorian. Het ziet er in de trailer allemaal erg vet en zéér gelikt uit!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten