Eindelijk: Nederlandse vrouwen gaan vandaag massaal uit de kleren!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mannelijk Nederland zit vandaag grotendeels met de verrekijker voor het raam. Waarom? Omdat het vandaag de dag van het kledingloos tuinieren is natuurlijk!

Puur natuur

Tegenwoordig is er voor elk onderwerp dat enigszins bestaansrecht heeft, wel een ‘eigen’ dag in het leven geroepen. En ja, dat mes snijdt gelukkig aan twee kanten. Want laat het vandaag nu eens de favoriete ‘feestdag’ van velen zijn: de dag van het kledingloos tuinieren. Een dag die vooral nu tijdens het hele coronagebeuren wel gewoon volop gevierd kan worden.

Overal natte vrouwen

Hoewel de meeste kledingloos tuinieren dagen verblijdt worden met een aangenaam zonnetje, moet de Mannenzaken-versie van Piet Paulusma je helaas teleurstellen: vandaag geen zomerweertje, maar hevige regen en onweersbuien. Maar, bekijk het van de positieve kant: niks is zo aantrekkelijk als een natte vrouw toch?

Welke bekende vrouwen gaan uit de kleren?

Het voordeel van opmerkelijke feestdagen, is het feit dat het de perfecte inspiratiebron is voor bekend influencent vrouwelijk Nederland. We zullen aan het eind van deze dag dan ook wellicht wel wat kledingloze tuiniersessies tegenkomen. Maar van wie?

Wij vermoeden dat Anna Nooshin een mogelijke kandidaat zou kunnen zijn. Zo zagen we gisteravond namelijk dat ze eva’s kostuum al aan het doorpassen was op Instagram. Hoe dan ook, we gaan het zien vandaag!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.