Eindelijk: Nederlandse vrouwen gaan vandaag massaal uit de kleren!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mannelijk Nederland zit vandaag grotendeels met de verrekijker voor het raam. Waarom? Omdat het vandaag de dag van het kledingloos tuinieren is natuurlijk!

Puur natuur

Tegenwoordig is er voor elk onderwerp dat enigszins bestaansrecht heeft, wel een ‘eigen’ dag in het leven geroepen. En ja, dat mes snijdt gelukkig aan twee kanten. Want laat het vandaag nu eens de favoriete ‘feestdag’ van velen zijn: de dag van het kledingloos tuinieren. Een dag die vooral nu tijdens het hele coronagebeuren wel gewoon volop gevierd kan worden.

Overal natte vrouwen

Hoewel de meeste kledingloos tuinieren dagen verblijdt worden met een aangenaam zonnetje, moet de Mannenzaken-versie van Piet Paulusma je helaas teleurstellen: vandaag geen zomerweertje, maar hevige regen en onweersbuien. Maar, bekijk het van de positieve kant: niks is zo aantrekkelijk als een natte vrouw toch?

Welke bekende vrouwen gaan uit de kleren?

Het voordeel van opmerkelijke feestdagen, is het feit dat het de perfecte inspiratiebron is voor bekend influencent vrouwelijk Nederland. We zullen aan het eind van deze dag dan ook wellicht wel wat kledingloze tuiniersessies tegenkomen. Maar van wie?

Wij vermoeden dat Anna Nooshin een mogelijke kandidaat zou kunnen zijn. Zo zagen we gisteravond namelijk dat ze eva’s kostuum al aan het doorpassen was op Instagram. Hoe dan ook, we gaan het zien vandaag!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

 

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.