Trijntje Oosterhuis worstelt met jurk in The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niemand minder dan Trijntje Oosterhuis speelde dit jaar Maria in de nieuwe editie van The Passion. Dit stond eigenlijk al op de planning voor vorig jaar, maar die editie ging toen niet door vanwege de coronacrisis. Ondanks alle maatregelen verliep de voorstelling goed, behalve voor Trijntje. De 48-jarige zangeres had zichtbaar moeite met haar jurk en hakken!

Lees ook FOTO: Nikkie Plessen’s korte winterjurkjes

Trijntje instabiel bij The Passion

Trijntje laat graag haar vrouwelijke vormen zien. Herinner je die veelbesproken zwarte jurk tijdens het Songfestival nog? Met decolleté geheel tot op de navel? Bij The Passion koos Trijntje wéér voor een spraakmakende outfit: een superstrakke jurk én instabiele hakjes. Een slimme regisseur had haar in deze omstandigheden geen centimeter laten bewegen. Toch moest de diva bij een paar liedjes zingen én wandelen tegelijk: een performance met hoge moeilijkheidsgraad dus! Het muzikale ging haar prima af, maar hoe Trijntje extreem voorzichtig over de straat stapte viel natuurlijk op bij de kijker. Haar worsteling met jurk en schoeisel zorgde voor veel discussie op Twitter. Check haar ‘instabiele’ optreden hieronder.

De cast van The Passion 2021

Freek Bartels en Trijntje Oosterhuis vervulden dit jaar de rollen van Jezus en Maria. De verteller was Humberto Tan. Acteurs Leo Alkemade en Tygo Gernandt vertolkten de rollen van Petrus en Pilatus, en Famke Louise kroop in de huid van Barabbas. Presentatrice Anita Witzier deed verslag van de virtuele ‘processie’. Zo’n 21.000 kijkers sloten zich daarbij aan. Na tien jaar wordt The Passion dit jaar door KRO-NCRV uitgezonden. The Passion stond dit jaar in het teken van het thema ‘Ik ben er voor jou’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.