FOTO: Nikkie Plessen’s korte winterjurkjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Powervrouw Nikki Plessen heeft de afgelopen dagen nieuwe kleding onthult voor haar Winterlijn. Van warme jassen tot onthullende jurkjes die volgens Nikkie goed blijven tot de zomer. En je nieuwe kledingreveal vier je natuurlijk in stijl.

Nikkie Plessen heeft zicht de afgelopen jaren ontpopt tot een mode icoon. Dat kan niemand ontgaan zijn. Voor de eerste sneeuw van het jaar heeft ze speciaal nieuwe jurkjes uitgebracht zodat alle vrouwen straks stijlvol de rest van de winter door kunnen. En natuurlijk showed ze die jurkjes zelf ook nog even.

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

Gewaagd dineren

Om haar nieuwe kledinglijn maar goed te vieren ging de modeontwerpster dineren bij vrienden. En dat doe je natuurlijk in stijl. In een gewaagd en onthullend jurkje zat ze aan de keukentafel. Toevallig een jurkje die ze zelf ook verkoopt. En Nikkie zou Nikkie niet zijn, als ze dat even showed op haar Instagram pagina.

Best een slimme zet van Nikkie. Zo’n foto wordt meteen duizenden keren bekeken, en is dus op die manier makkelijk gratis reclame. Nikkie is waarschijnlijk nog niet klaar met het tonen van haar Wintercollectie. En dat betekent maar één ding: deze Winter kan je veel genieten van foto’s van Nikkie’s jurkjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?