Topzware Juultje Tieleman laat haar jurkje bijna uit elkaar knallen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman verbaast vriend en vijand met een jurkje waar ze bijna uit knalt. Maar of het helemaal bij haar past is de vraag.

Juultje Tieleman, de bekende influencer, weet opnieuw alle aandacht op zich te vestigen met haar nieuwste video. Dit keer staat ze te poseren in een oogverblindende witte jurk, die net iets kuiser is dan wat we van haar gewend zijn. Maar Juultje zou Juultje niet zijn als er niet toch een vleugje van haar kenmerkende stijl in te vinden was.

Een mooie witte jurk voor Juultje Tieleman

In de video zien we Juultje in een prachtig wit jurkje dat haar figuur perfect accentueert. Het jurkje is iets vromer dan haar normale kledingkeuze, wat zorgt voor een verrassende, bijna onschuldige uitstraling. Maar natuurlijk kunnen haar bekende ballonnen niet onopgemerkt blijven. Ze lijken bijna uit het jurkje te willen ontsnappen, waardoor het geheel een spannende twist krijgt. Als Juultje niet oppast vliegen ze zo weg. Maar gelukkig voor Juultje lijkt het allemaal strak ingepakt te zijn. Juultje’s keuze voor dit jurkje geeft haar een onschuldige touch, zonder dat ze haar explosieve charme verliest. Bekijk de video van de jurk hier!

De ontsnappende ballen van Juultje Tieleman

Het meest opvallende aan de video is hoe Juultje’s ‘ballonnen’ zich gedragen. Ze lijken zich veel te veel opgesloten te voelen in het strakke jurkje en staan op het punt om eruit te barsten. Dit geeft de video een extra spannend element. Haar fans zullen dat zeker kunnen waarderen. Wat vinden jullie van Juultje’s nieuwe look? Heeft de prachtige influencer de juiste balans heeft gevonden tussen onschuld en charme, of had je liever haar gebruikelijke stijl gezien?

Meer zien van Juultje Tieleman kan op Instagram

Volg Juultje op Instagram voor meer updates over je favoriete influencer en de meest verrassende video’s. Daar is ze namelijk erg goed in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!