Topmodel Silke showt inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Holland's Next Top Model Sexy Silke flasht Nigel Barker

Suf is Hollands Next Top Model-kandidate Silke al lang niet meer! De Friese blondine heeft haar nieuwe rol als Sexy Silke volledig omarmd. Geef dat loszittende openwaai-jasje maar aan deze meid. Die weet er vast raad mee. Ook Nigel Barker smult van haar luchtige outfit, en coacht haar de kleren van het lijf

Spoiler: de meiden blijven

De kijker weet het, de juryleden weten het, en zelfs de modellen lijken het al vroeg door te hebben: er staan altijd twee jongens en twee meiden in de finale van Holland’s Next Top Model. Dat één van de drie overgebleven boys deze week het veld moest ruimen kon je dus van tevoren al invullen.

Lekker nieuws voor de dames dus. Silke liet al haar zorgen waaien. Lichtelijk labiele Lenny snapte het belang van een symmetrische finale niet helemaal, en raakte zoals je hierboven ziet tóch even in paniek vlak voor de uitslag. Was natuurlijk niet nodig!

Silke doet niet moeilijk

Silke, die een paar weken geleden nog suf begon, mocht zich deze week weer van haar sexy kant laten zien! Jurylid Nigel Barker, die deze week de foto’s voor zijn rekening nam, was erg intensief met de blonde Friezin bezig. Dat loszittende groene jasje moest en zou alle kanten op vliegen.

De kale Britse fotograaf, die nog steeds met succes doet alsof hij geen Nederlands spreekt, stuurde wel heel opzichtig aan op ‘oops’-momentjes. En Silke werkte dankbaar mee. Nigel werd keer op keer geflasht door de Doutzen Kroes-lookalike, en hij vond het prachtig.

“Kan je die beweging nog eens maken? De lensdop zat er nog op.”

Sexy Silke is vanaf nu dus ook serious Silke: ze had geen enkele moeite met het feit dat haar voorgevel regelmatig even in beeld kwam. “Hij heeft er vast al duizenden gezien,” concludeerde ze. Hebben we met z’n allen toch het verkeerde vak gekozen! Silkes professionaliteit werd beloond met een complimentenregen van Nigel. ‘Ze keek geen moment naar beneden, verloor geen focus en liet alles gebeuren.’

Zo ziet Nigel de dames het liefste. De ouwe snoeperd was daarom een stuk minder enthousiast bezig met Benjamin, die met zijn klokkenspel op de tocht misschien nog wel meer risico nam dan Silke. Extra lullig: hij werd uiteindelijk naar huis gestuurd omdat z’n motoriek niet goed was. Zou hij te vaak z’n zaakje geflasht hebben?

“Alles zit nog mooi op z’n plek hoor schat, vooral niet naar beneden kijken”

Stuk voor stuk topfoto’s

Niet alleen Nigel houdt van Silke, maar zijn camera ook. Tijdens de bespreking van de foto’s kwam hij woorden tekort om uit te leggen hoe goed de shoot met Silke was gegaan. Werkelijk élke foto had ‘beste foto’ kunnen zijn. Zegt hij zelf. Hij liet er uiteindelijk maar eentje zien. De rest – ongetwijfeld te pikant voor tv – heeft hij waarschijnlijk aan z’n privécollectie toegevoegd…

Nigel moet zijn eerste slechte foto nog nemen…

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten