Topmodel Silke showt inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Holland's Next Top Model Sexy Silke flasht Nigel Barker

Suf is Hollands Next Top Model-kandidate Silke al lang niet meer! De Friese blondine heeft haar nieuwe rol als Sexy Silke volledig omarmd. Geef dat loszittende openwaai-jasje maar aan deze meid. Die weet er vast raad mee. Ook Nigel Barker smult van haar luchtige outfit, en coacht haar de kleren van het lijf

Spoiler: de meiden blijven

De kijker weet het, de juryleden weten het, en zelfs de modellen lijken het al vroeg door te hebben: er staan altijd twee jongens en twee meiden in de finale van Holland’s Next Top Model. Dat één van de drie overgebleven boys deze week het veld moest ruimen kon je dus van tevoren al invullen.

Lekker nieuws voor de dames dus. Silke liet al haar zorgen waaien. Lichtelijk labiele Lenny snapte het belang van een symmetrische finale niet helemaal, en raakte zoals je hierboven ziet tóch even in paniek vlak voor de uitslag. Was natuurlijk niet nodig!

Silke doet niet moeilijk

Silke, die een paar weken geleden nog suf begon, mocht zich deze week weer van haar sexy kant laten zien! Jurylid Nigel Barker, die deze week de foto’s voor zijn rekening nam, was erg intensief met de blonde Friezin bezig. Dat loszittende groene jasje moest en zou alle kanten op vliegen.

De kale Britse fotograaf, die nog steeds met succes doet alsof hij geen Nederlands spreekt, stuurde wel heel opzichtig aan op ‘oops’-momentjes. En Silke werkte dankbaar mee. Nigel werd keer op keer geflasht door de Doutzen Kroes-lookalike, en hij vond het prachtig.

“Kan je die beweging nog eens maken? De lensdop zat er nog op.”

Sexy Silke is vanaf nu dus ook serious Silke: ze had geen enkele moeite met het feit dat haar voorgevel regelmatig even in beeld kwam. “Hij heeft er vast al duizenden gezien,” concludeerde ze. Hebben we met z’n allen toch het verkeerde vak gekozen! Silkes professionaliteit werd beloond met een complimentenregen van Nigel. ‘Ze keek geen moment naar beneden, verloor geen focus en liet alles gebeuren.’

Zo ziet Nigel de dames het liefste. De ouwe snoeperd was daarom een stuk minder enthousiast bezig met Benjamin, die met zijn klokkenspel op de tocht misschien nog wel meer risico nam dan Silke. Extra lullig: hij werd uiteindelijk naar huis gestuurd omdat z’n motoriek niet goed was. Zou hij te vaak z’n zaakje geflasht hebben?

“Alles zit nog mooi op z’n plek hoor schat, vooral niet naar beneden kijken”

Stuk voor stuk topfoto’s

Niet alleen Nigel houdt van Silke, maar zijn camera ook. Tijdens de bespreking van de foto’s kwam hij woorden tekort om uit te leggen hoe goed de shoot met Silke was gegaan. Werkelijk élke foto had ‘beste foto’ kunnen zijn. Zegt hij zelf. Hij liet er uiteindelijk maar eentje zien. De rest – ongetwijfeld te pikant voor tv – heeft hij waarschijnlijk aan z’n privécollectie toegevoegd…

Nigel moet zijn eerste slechte foto nog nemen…

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!