Topmodel Rose Bertram bevindt zich in het paradijs en ziet er zelf ook uit als een engel!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rose Bertram zoekt momenteel de zon op en is met haar dochters op een tropisch eiland. Deze vakantie levert weer een aantal verblindende foto’s op voor haar Instagram.. 

De Vlaamse Rose Bertram schittert dagelijks met haar foto’s op het internet. Zo goed als dagelijks post ze een foto van haarzelf. Alleen krijgen we voornamelijk werkgerelateerde foto’s te zien, want zoals iedereen weet is Rose een topmodel. Dit betekent echter wel dat we weinig foto’s uit de privésfeer te zien krijgen. Aan haar recente posts te zien is de prachtige blondine op een tropisch eiland met haar kleine meisjes.

Rose Bertram

Topmodel Rose Bertram bevindt zich in het paradijs en ziet er zelf uit als een engel!

Dat Rose Bertram een hoop van zichzelf prijsgeeft is algemeen bekend. Logisch natuurlijk, het is haar baan en dit is precies waar de gemiddelde man op het internet op zit te wachten. In ieder geval is aan haar meest recente Instagram posts te zien dat het topmodel met haar dochters op een tropisch eiland is. Rose is op Martinique op vakantie, een Frans eiland in het Caribische gebied. Zoals bekend is het weer daar extreem goed, met veel zon en hete temperaturen. Ook hagelwitte stranden en een felblauwe zee behoren hiertoe. Natuurlijk heeft Rose haar kleding hierop afgestemd. Rose haar rondingen knallen er ontzettend goed uit. Dit levert waanzinnige plaatjes op, die je mond wagenwijd open laten staan. Haar fantastisch afgetrainde verschijning laat aan de verbeelding over.

Topmodel Rose Bertram speelt met haar sappige meloenen in de zon

Op een tropisch eiland met temperaturen rond de 30 graden Celsius is er niks lekkerder dan een vers stuk fruit. Dit weet ook Rose Bertram. Ze vindt het ook belangrijk dat haar twee dochters dit op jonge leeftijd meekrijgen. Een gezond is een gezonde geest, zeggen ze wel eens. In een video op Instagram snijdt Rose een meloen voor haar dochters. De caption luidt als volgt: 1 fruit a day keeps the doctor away, today we had some juicy sweet melon on the menu. The kids love cutting fresh fruits here! In de video is te zien dat de meloen enorm sappig is, dan zijn ze natuurlijk het lekkerst. In de video zijn er echter drie meloenen te zien die sappig zijn, vul zelf waar de andere meloenen zich bevinden. Wil je deze video zien? Ga dan naar haar Instagram.

Topmodel Rose Bertram snijdt erg diep in haar ananas

Naast meloenen is Rose ook van de ananas. Met een groot mes verslindt ze deze ananas en peuzelt ze het op. Dit allemaal in een enorm knallend topje. Zie hier het resultaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.