Topmodel Bar Refaeli presenteert Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bar Refaeli Eurovisie Songfestival 2019

Hebben we in ieder geval één reden om te kijken dit jaar!

Met de bekendmaking van de volledig onbekende Duncan Laurence als Nederlandse Eurovisie-inzending dit jaar, was de lol er bij ons snel af. Stiekem hadden we natuurlijk op Davina Michelle, Maan, Romy Monteiro of Caro Emerald gehoopt – allen een lust voor oren én ogen. Zijn er nu nog redenen om dit voorjaar naar het jaarlijkse liedjesfestival te kijken? Sinds vandaag hebben we er in ieder geval één!

De Eurovisie-organisatie liet vandaag weten dat topmodel Bar Refaeli het presentatieteam aan gaat voeren tussen 14 en 18 mei. De beeldschone Israëlische mag in haar eigen land de optredens aan elkaar praten dit jaar. Dus zelfs als álle muziek niet deugt dit jaar, staat er toch nog een blond lichtpuntje op het podium…

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten