Topmodel Bar Refaeli presenteert Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bar Refaeli Eurovisie Songfestival 2019

Hebben we in ieder geval één reden om te kijken dit jaar!

Met de bekendmaking van de volledig onbekende Duncan Laurence als Nederlandse Eurovisie-inzending dit jaar, was de lol er bij ons snel af. Stiekem hadden we natuurlijk op Davina Michelle, Maan, Romy Monteiro of Caro Emerald gehoopt Рallen een lust voor oren ̩n ogen. Zijn er nu nog redenen om dit voorjaar naar het jaarlijkse liedjesfestival te kijken? Sinds vandaag hebben we er in ieder geval ̩̩n!

De Eurovisie-organisatie liet vandaag weten dat topmodel Bar Refaeli het presentatieteam aan gaat voeren tussen 14 en 18 mei. De beeldschone Israëlische mag in haar eigen land de optredens aan elkaar praten dit jaar. Dus zelfs als álle muziek niet deugt dit jaar, staat er toch nog een blond lichtpuntje op het podium…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!