Tongende Sophie Bouquet laat iets teveel zien op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sophie Bouquet heeft altijd een rebels randje gehad op haar spannende kiekjes. Maar deze foto slaat alles.

Sophie Bouquet is dankzij haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden een van de meest gewilde actrices van Nederland. Door haar geweldig spel in GTST is ze namelijk gelijk bekend bij het grote publiek geworden. Maar die nieuwe volgers houden Sophie niet tegen in jaar gekke fratsen. Zo vindt ze het heerlijk om spannende en uitdagende foto’s van zichzelf te maken. En die trend zet ze nog steeds vrolijk door. Hoe ze nu op de foto staat? Met haar tong recht vooruit. En dat ziet er natuurlijk vrij bijzonder uit.

Lees ook: Video: Bloedmooie Sophie Bouquet opent blousje voor haar volgers
Sophie Bouquet neemt spannende pose aan met tong uit de mond

De prachtige actrice moest natuurlijk wel even haar best doen voor al haar nieuwe volgers. Dus besloot ze om een van de meest gekke poses tot nu toe aan te nemen op camera. Sophie stak haar tong volledig uit haar mond en trok een gekke bek. Zo maakte ze een van de meest spannende en verleidelijke foto’s die ze ooit op haar tijdlijn heeft gezet. En met die foto vrolijkt ze de dag op van honderden mannen die het spannende kiekje op hun eigen feed krijgen tijdens het scrollen op internet. En dat is een erg mooi en nobel doel van Sophie. Daar mag ze wel eens voor bedankt worden.
Sophie Bouquet laat zich door fotograaf in hoekje duwen

De prachtige actrice heeft voor deze fotoshoot een prachtige en erg spannende outfit aangetrokken, waarbij je net iets meer ziet van Sophie dan normaal. En dat maken de foto’s natuurlijk al leuk om naar te kijken. Sophie laat zich vervolgens ook nog eens in een heel klein hokje proppen door de fotograaf om deze foto’s te laten maken. Het resultaat spreekt natuurlijk voor zich, want de foto’s zien er ronduit geweldig uit. Maar je zou het niet zo snel achter de rebelse Sophie Bouquet zoeken, dat ze zich zo laat commanderen. Maar ook Sophie lijkt onder die stoere laag het af en toe fijn vinden om verteld te worden wat ze moet doen. En daar maakt de fotograaf van deze sessie gretig gebruik van.
Sophie moet zich rustiger voordoen voor GTST

De knappe actrice is in het echte leven misschien een wilde dame, maar in Goede Tijden, Slechte Tijden moet ze zich toch een beetje inhouden. Haar tong zomaar uit haar mond hangen is er daar niet bij. Dat is ergens wel jammer, maar het valt goed te begrijpen. De show moet toch voor het hele gezin te kijken zijn. En de verleidelijke Sophie is toch wel een beetje veel als je de remmen er vanaf haalt. Maar gelukkig mag ze op haar Instagram nog steeds helemaal los gaan, tong en al.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.