TIPS: Hoe blijf je wakker voor Trump v.s Biden vanavond?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag is het zover: het is Election Day. De strijd tussen Trump en Biden wil je natuurlijk niet missen. Maar, hoe zorg je ervoor dat je wakker blijft?

Het is vandaag eindelijk zover: Election Day. De dag (of voor ons nacht) waarop we eindelijk weten wie zich de aankomende vier jaar President of the United States mag noemen. Wordt het de Republikeinse Trump of de democratische Biden? Dat weet je als één van de eersten als je vanavond wakker blijft om de verkiezingsuitslag te kijken.

Tips om wakker te blijven op Election Day

Dat ‘gewoon even wakker blijven’ is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Het nachtvullende programma begint namelijk pas om 23:30 bij de NOS. Een paar tips om het tóch uit te houden zijn dan ook geen overbodige luxe.

1. Drink geen koffie

Het lijkt voor de hand liggend, maar dat vertrouwde bakkie pleur zorgt er alleen maar voor dat je uiteindelijk in een energiedipje belandt. In plaats daarvan is een glaasje water de beste keuze.

2. Zet een raampje open

Frisse lucht zorgt voor voldoende zuurstof. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je minder snel ‘duf’ wordt.

3. Maak een wandelingetje

Om weer een beetje actief te worden na je bordje avondeten, is een blokje om de perfecte remedie.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten