TIPS: Hoe blijf je wakker voor Trump v.s Biden vanavond?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag is het zover: het is Election Day. De strijd tussen Trump en Biden wil je natuurlijk niet missen. Maar, hoe zorg je ervoor dat je wakker blijft?

Het is vandaag eindelijk zover: Election Day. De dag (of voor ons nacht) waarop we eindelijk weten wie zich de aankomende vier jaar President of the United States mag noemen. Wordt het de Republikeinse Trump of de democratische Biden? Dat weet je als één van de eersten als je vanavond wakker blijft om de verkiezingsuitslag te kijken.

Tips om wakker te blijven op Election Day

Dat ‘gewoon even wakker blijven’ is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Het nachtvullende programma begint namelijk pas om 23:30 bij de NOS. Een paar tips om het tóch uit te houden zijn dan ook geen overbodige luxe.

1. Drink geen koffie

Het lijkt voor de hand liggend, maar dat vertrouwde bakkie pleur zorgt er alleen maar voor dat je uiteindelijk in een energiedipje belandt. In plaats daarvan is een glaasje water de beste keuze.

2. Zet een raampje open

Frisse lucht zorgt voor voldoende zuurstof. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je minder snel ‘duf’ wordt.

3. Maak een wandelingetje

Om weer een beetje actief te worden na je bordje avondeten, is een blokje om de perfecte remedie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...