TIPS: Hoe blijf je wakker voor Trump v.s Biden vanavond?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag is het zover: het is Election Day. De strijd tussen Trump en Biden wil je natuurlijk niet missen. Maar, hoe zorg je ervoor dat je wakker blijft?

Het is vandaag eindelijk zover: Election Day. De dag (of voor ons nacht) waarop we eindelijk weten wie zich de aankomende vier jaar President of the United States mag noemen. Wordt het de Republikeinse Trump of de democratische Biden? Dat weet je als één van de eersten als je vanavond wakker blijft om de verkiezingsuitslag te kijken.

Tips om wakker te blijven op Election Day

Dat ‘gewoon even wakker blijven’ is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Het nachtvullende programma begint namelijk pas om 23:30 bij de NOS. Een paar tips om het tóch uit te houden zijn dan ook geen overbodige luxe.

1. Drink geen koffie

Het lijkt voor de hand liggend, maar dat vertrouwde bakkie pleur zorgt er alleen maar voor dat je uiteindelijk in een energiedipje belandt. In plaats daarvan is een glaasje water de beste keuze.

2. Zet een raampje open

Frisse lucht zorgt voor voldoende zuurstof. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je minder snel ‘duf’ wordt.

3. Maak een wandelingetje

Om weer een beetje actief te worden na je bordje avondeten, is een blokje om de perfecte remedie.

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten