TIP: zetten we de klok vannacht vooruit of achteruit?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vannacht is het weer zover: de wintertijd gaat in. Maar, zetten we de klok nu ook alweer vooruit of achteruit?

Wintertijd: de klok wordt weer verzet

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: we zetten de klok vannacht van 03:00 uur naar 02:00 uur. De klok gaat dus achteruit, wat betekent dat we allemaal een uurtje extra in bed kunnen blijven liggen!

Handig ezelsbruggetje

Aangezien de meesten van ons elk jaar weer vergeten of de klok nu achteruit of vooruit moet in de wintertijd, hebben we een handig ezelsbruggetje voor je. In het voorjaar gaat de tijd vóóruit en ja dan blijft het najaar nog over, waar de tijd dus áchteruit gaat.

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten