Tina Nijkamp wijst nieuwe publiekslieveling aan: ‘Hij is de Ruben Nicolai van de NOS’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sjoerd van Ramshorst krijgt flinke complimenten van Tina Nijkamp. Ze vergelijkt de NOS-presentator zelfs met Ruben Nicolai…

Tina Nijkamp geeft als kijkcijferexpert haar uitleg bij de kijkcijfers van het nieuwe programma van presentator Sjoerd van Ramshorst; Met Het Mes Op Tafel. Dit programma werd eerder door ándere publiekslieveling Herman van der Zandt gepresenteerd. Tegen de verwachtingen in lijkt Sjoerd van Ramshorst ontzettend goed te scoren. Eigenlijk doet hij dat bij álles wat hij presenteert…

Tina Nijkamp over Met Het Mes Op Tafel

Onze kijkcijferexpert, Tina Nijkamp, geeft aan dat de quizshow Met Het Mes Op Tafel, gepresenteerd door Sjoerd van Ramshorst het enorm goed doet! Om even te schetsen hóe goed: het programma is de week begonnen met 100.000 kijkers minder dan vorige week. Voor veel programma’s zou dat een ramp zijn, maar Sjoerd houdt nog steeds 812.000 kijkers over. Dat is hoog voor een quizje!

Tina Nijkamp

Tina Nijkamp geeft grote complimenten aan Sjoerd van Ramshorst

Maar het is pas de tweede week dat Sjoerd het tv-programma presenteert en Tina vindt dat hij binnen weinig tijd enorm is uitgegroeid tot een belangrijk gezicht bij NPO. Ze vergelijkt hem de andere Studio Sport presentator, Henry Schut. Volgens Tina is Sjoerd namelijk Henry allang voorbij gevlogen! Eerst deed Henry veel belangrijke dingen maar nu vindt Tina Nijkamp toch echt dat Sjoerd van Ramshorst de volgende Ruben Nicolai van NPO en NOS Sport zal zijn. Dat zijn flinke complimenten die ze weggeeft aan Sjoerd waar hij zeker blij mee kan zijn. Want Ruben Nicolai is min of meer in z’n eentje verantwoordelijk voor álle grote tv-hits van RTL. We hopen nog veel meer goeds te zien en te horen te krijgen van de presentator.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.