Tina Nijkamp schrikt: Vandaag Inside verliest elke dag van Hélène Hendriks

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is voor de kenners in medialand wel duidelijk wie de strijd gewonnen heeft tussen Vandaag Inside en De Oranjewinter.

Tina Nijkamp is de specialist als het gaat om kijkcijfers. Ze weet dan ook altijd het Nederlandse publiek weer te verrijken met de kennis welke programma’s het beste gescoord hebben de afgelopen week. Nu Vandaag Inside weer terug is op tv, hadden mensen verwacht dat het programma ontzettend goed zou scoren. Maar gek genoeg zag Tina dat het achterbleef op dat andere praatprogramma dat er zo erg op lijkt, namelijk De Oranjewinter. Voor nu lijkt de ‘strijd’ tussen de twee shows door Hélène Hendriks gewonnen te worden. Al is er nog maar een paar dagen aan data bekend en misschien dus iets te voorbarig om te gaan juichen.

Lees ook: Hélène Hendriks lokt Noa Vahle uit tijdens De Oranjewinter: ‘Wie heeft mooiste lijf?’

De belangrijkste verschillen tussen De Oranjewinter en Vandaag Inside

Vooralsnog lijkt het er dus op dat De Oranjewinter beter scoort dan Vandaag Inside. Maar zou dat ook een reden kunnen hebben? Wat zijn bijvoorbeeld de belangrijkste verschillen tussen de twee programma’s? Nou, er is één wezenlijk verschil dat waarschijnlijk de doorslag geeft in de kijkcijfer-oorlog. Vandaag Inside heeft namelijk lang niet zoveel Hélène Hendriks op televisie dan Vandaag Inside. Waar VI scoort op de bekendheid en gekke uitspraken van de drie heren aan tafel, is De Oranjewinter volledig gebouwd rondom de persoonlijkheid van Hélène Hendriks. En die is zo leuk, dat mensen blijkbaar veel liever inschakelen naar De Oranjewinter. Dat is natuurlijk een mooi compliment naar Hélène Hendriks. Na jaren een beetje de sidekick gespeeld te hebben, blijkt ze veel meer publiek te trekken dan haar mannelijke tegenhangers bij het programma Vandaag Inside. 

Lees ook: Video: René van der Gijp maakt eind aan gerucht en geeft Hélène Hendriks grootst mogelijke compliment

Hélène Hendriks is ook een stuk leuker om naar te kijken

De conclusie zou weinig mensen echt moeten verbazen. Hélène Hendriks is namelijk ook echt wel een stuk leuker om naar te kijken dan bijvoorbeeld een Johan Derksen, als het op uiterlijk aankomt dan. En het oog wil ook wat tijdens het kijken van een praatprogramma. Geen wonder dus dat Hélène Hendriks beter scoort bij het publiek. Met haar mooie vormen en blonde lange haren weet ze al gauw de aandacht van de kijker flink op te eisen. Die laat ze vervolgens ook niet meer los. Hélène Hendriks wet wel wat ze moet doen en zeggen om ervoor te zorgen dat ze de meest spraakmakende telvisie weet te produceren. En dat doet ze aan de cijfers te zien echt hartstikke goed. Ze heeft in ieder geval weer een plekje voor zichzelf op televisie bemachtigd komende zomer. Want de cijfers liegen er niet om en dus zou SBS wel gek zijn om komende zomer niet De Oranjezomer nieuw leven in te blazen. Daar zitten de mensen blijkbaar dus toch op te wachten.

Lees ook: Video: Jan Boskamp dreigt Hélène Hendriks pak slaag te geven na vervelende verrassing

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van Hélène Hendriks, net als de rest van televisiekijkend Nederland blijkbaar? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes van Hélène namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.