TikTok Tuesday: filmpjes van o.a. Sylvie Meis en Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is dinsdag: tijd voor ons wekelijkse rondje TikTok-filmpjes dus! Ben jij inmiddels al aan het TikTokken geslagen? Hieronder een mooie selectie van wat je op dit filmpjesplatform kan verwachten. Romee Strijd, Sylvie Meis en Marieke Elsinga doen ook mee!

Romee Strijd (@romeestrijd)

Een tijde terug schreven we over ‘dat leuke schoonzusje van Romee Strijd’. Nou, hier is ze weer! Ditmaal showt ze ons, samen met het Victoria’s Secret model, een paar kekke danspasjes.

Lees ook: We stellen je voor aan het knappe schoonzusje van Romee Strijd

@romeestrijdHiiiiii 🤍♬ Toosie Slide – Drake

Sylvie Meis (@sylviemeis)

Ja, het is echt zo: Sylvie Meis heeft TikTok. Wat daar zoal op te zien is? Geen dansjes, geen challenges. Nee, het betreft slechts een verzameling filmpjes van Sylvie die een liedje playbackt. Maar hé, ons hoor je niet klagen!

@sylviemeisWe’re not gonna be friends 😉##wolfofwallstreet ##margotrobbie ##blonde ##foryoupage ##foryou ##fy ##fyp ##fürdich♬ Before the mob 2 – caoimhemorris

Marieke Elsinga

@mariekeelsingaMarieke is haar kleine t(h)riller kwijt… ##thriller ##ambivalent ##woordgrap♬ origineel geluid – mariekeelsinga

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!