TikTok Tuesday: filmpjes van o.a. Sylvie Meis en Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is dinsdag: tijd voor ons wekelijkse rondje TikTok-filmpjes dus! Ben jij inmiddels al aan het TikTokken geslagen? Hieronder een mooie selectie van wat je op dit filmpjesplatform kan verwachten. Romee Strijd, Sylvie Meis en Marieke Elsinga doen ook mee!

Romee Strijd (@romeestrijd)

Een tijde terug schreven we over ‘dat leuke schoonzusje van Romee Strijd’. Nou, hier is ze weer! Ditmaal showt ze ons, samen met het Victoria’s Secret model, een paar kekke danspasjes.

Lees ook: We stellen je voor aan het knappe schoonzusje van Romee Strijd

@romeestrijdHiiiiii 🤍♬ Toosie Slide – Drake

Sylvie Meis (@sylviemeis)

Ja, het is echt zo: Sylvie Meis heeft TikTok. Wat daar zoal op te zien is? Geen dansjes, geen challenges. Nee, het betreft slechts een verzameling filmpjes van Sylvie die een liedje playbackt. Maar hé, ons hoor je niet klagen!

@sylviemeisWe’re not gonna be friends 😉##wolfofwallstreet ##margotrobbie ##blonde ##foryoupage ##foryou ##fy ##fyp ##fürdich♬ Before the mob 2 – caoimhemorris

Marieke Elsinga

@mariekeelsingaMarieke is haar kleine t(h)riller kwijt… ##thriller ##ambivalent ##woordgrap♬ origineel geluid – mariekeelsinga

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten