TikTok Tuesday: Filmpjes van Gwen van Poorten en Maxime Meiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit jij inmiddels al op TikTok? Is echt niet alleen voor 12-jarigen hoor! Sterker nog, je favoriete bekende Nederlandse vrouwen maken furore op het filmpjesplatform. Ideaal voor de man die een beetje moe begint te worden van stilstaand beeld. Check daarom onderstaande TikTok video’s van Gwen van Poorten, Stephanie van Eer en Maxime Meiland!

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is nog steeds één van de frontvrouwen van de Nederlandse TikTok-beroemdheden. Je vraagt je na al die filmpjes echt af of Gwen ooit een normale dag beleeft. We zouden graag een keer ’n dagje (en nachtje) met haar mee willen lopen!

@gwenvanpoortentiktokHonger part two ##food ##foryoupage ##foryou♬ original sound – look_its_racey

Stephanie van Eer

Stephanie van Eer is niet alleen GTST-actrice, maar ook zeer verdienstelijk zangeres. Haar muzikale kant laat ze vooral op haar socials zien. Op haar TikTok komen daarom regelmatig zangmomentjes langs. Gouden strot die Stephanie!

@stephvaneerfirst try!!! ##fyp ##foryoupage♬ I dont want you no longer know – aesthetics.a

Maxime Meiland

Ook Maxime Meiland is inmiddels aan de TikTok gegaan. Geinige fragmentjes uit Chateau Meiland komen langs, maar ook krijgen we regelmatig een kort kijkje achter de schermen!

@maximeemeilandMeid er is wel altijd wat He😹 @montannameiland @martiennmeiland @ericameilandd ##maximememe ##foryou ##foryoupage♬ origineel geluid – maximeemeiland

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?