TikTok Tuesday: Filmpjes van Gwen van Poorten en Maxime Meiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit jij inmiddels al op TikTok? Is echt niet alleen voor 12-jarigen hoor! Sterker nog, je favoriete bekende Nederlandse vrouwen maken furore op het filmpjesplatform. Ideaal voor de man die een beetje moe begint te worden van stilstaand beeld. Check daarom onderstaande TikTok video’s van Gwen van Poorten, Stephanie van Eer en Maxime Meiland!

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is nog steeds één van de frontvrouwen van de Nederlandse TikTok-beroemdheden. Je vraagt je na al die filmpjes echt af of Gwen ooit een normale dag beleeft. We zouden graag een keer ’n dagje (en nachtje) met haar mee willen lopen!

@gwenvanpoortentiktokHonger part two ##food ##foryoupage ##foryou♬ original sound – look_its_racey

Stephanie van Eer

Stephanie van Eer is niet alleen GTST-actrice, maar ook zeer verdienstelijk zangeres. Haar muzikale kant laat ze vooral op haar socials zien. Op haar TikTok komen daarom regelmatig zangmomentjes langs. Gouden strot die Stephanie!

@stephvaneerfirst try!!! ##fyp ##foryoupage♬ I dont want you no longer know – aesthetics.a

Maxime Meiland

Ook Maxime Meiland is inmiddels aan de TikTok gegaan. Geinige fragmentjes uit Chateau Meiland komen langs, maar ook krijgen we regelmatig een kort kijkje achter de schermen!

@maximeemeilandMeid er is wel altijd wat He😹 @montannameiland @martiennmeiland @ericameilandd ##maximememe ##foryou ##foryoupage♬ origineel geluid – maximeemeiland

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...

Gerelateerde berichten