Tiger King Memphis Depay maakt heet nummertje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwste track van voetballer Memphis Depay is een hele warme. Niet per se omdat zijn raps zo hot zijn, maar omdat hij de clip in Dubai opnam. Memphis’ eerste ‘grote’ video speelde zich af op een pleintje in Rotterdam. Wat dat betreft heeft de rapper Memphis dus een flinke stap gemaakt. Of dat ook op het gebied van de muziek zo is, mag je zelf bepalen. Wel weten we nu eindelijk waar die controversiële tijger/leeuw-kruising voor nodig was.

Memphis Depay zal de Gemeente Rotterdam wel op z’n dak gehad hebben na het opnemen van de clip voor ‘Fall Back’ vorig jaar zomer. In Nederland moet je voor dat soort dingen allerlei belletjes plegen en vergunningen aanvragen. Veel gedoe voor een clipje. Verhuis je de hele productie naar, laten we zeggen, Dubai – dan vliegen de deuren ineens open. Mits je met flappen zwaait natuurlijk. Zo kwam ‘Dubai Freestyle’ tot stand.

Lees ook: Leeuw Memphis brult zichzelf naar EK

Tiger King Memphis Depay

De man met de leeuw achterop z’n rug getatoeëerd kon natuurlijk niet anders. Nu Netflix’ Tiger King helemaal hot is, zorgde Memphis Depay voor een exotisch welpje in zijn clip. Hij liet ‘m een tijd geleden al op Instagram zien. Iedereen viel er toen al over, maar de voormalig PSV’er deed z’n vingers in de oren. Ziet er immers best cool uit, zo’n Lijger (kruising tussen tijger en leeuw). En als we iets van Tiger King geleerd hebben, is dat tijgerwelpjes een meidenmagneet zijn.

We snappen nu waarom hij het kiekje van het welpje niet offline haalde: er zat een videoclip aan te komen waar het beest een nóg grotere rol in speelde. En hij heeft al die euro’s natuurlijk niet uitgegeven om de helft van z’n clip vlak voor de release weg te flikkeren.

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten