#ThrowbackThursday: Yolanthe Cabau-Sneijder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week vragen we ons wanneer Yolanthe Cabau-Sneijder ons weer laat blozen.

Meest Sexy Vrouw van Nederland

Deze exotische schoonheid kwam in 1985 onder het sterrenbeeld Vissen ter wereld op het tropische Ibiza. Het startschot voor de bekendheid van deze brunette was in 2006. Vanaf dat jaar ging haar carrière als een speer. Ze werd op haar 21e door FHM voor het eerst benoemd tot ‘meest sexy vrouw van Nederland’. Diezelfde uitverkiezing volgde een jaar later in 2007 en óók nog in 2009. Ja, mening mannenhart stond in lichterlaaie als ‘Yo’ weer op de buis was.

In 2007 stond het hart van Jan Smit ook in lichterlaaie, want hij kreeg een relatie met de meest sexy vrouw van Nederland. Helaas voor Jan Smit, stond zijn hart in 2010 nog steeds in lichterlaaie, maar nu omdat Yolanthe ervandoor ging met Wesley Sneijder. Gelukkig voor Yo kon ze nu door naar Celebrity-vrouw Level 2: Voetbalvrouw.

Maar, vanaf het moment dat Yolanthe in Level 2 belandde, veranderde er iets aan de in Spanje geboren schone. Niemand kan er echt de vinger op leggen, maar op een gegeven moment begon Nederland zich een beetje te storen aan Yolanthe die zichzelf telkens probeerde in de kijker te zetten. Haar acteerwerk kwam niet echt van de grond, haar geloofwaardigheid verdween een beetje en de Yolanthe die we kende van het tijdperk voordat ze in de ‘Wereld der Rijken’ terechtkwam leek te zijn verdwenen. De Yo die meedeed met De Lama’s in 2006 is niet meer, maar zal zij ook nooit meer komen?

Yo in de penarie

We maken een flashforward van een paar jaar. Heeft de muchacha bonita progressie geboekt in haar leven? Eerlijk gezegd lijkt het er niet op. Het schijnt dat Yolanthe momenteel niet op het allermooiste plekje van haar bestaan is aanbeland. Ze heeft gebroken met Wesley Sneijder en daarom dreigt er een game-over in het Celebrity-vrouw spel van Yo.

Ook betreft haar carrière dreigt er nog onzekerheid. Ondanks ze een hoofdrol heeft weten te bemachtigen in de politieserie ‘DNA’, staan de cijfers van de bedrijven van Yo in het rood. De grote vraag is of de voormalig meest sexy vrouw van Nederland zichzelf uit het drijfzand kan trekken en na haar leven als voetbalvrouw haar carrière een nieuw leven kan in blazen. Tot die tijd kunnen we met weemoed verlangen naar de tijden waarin we rood werden van Yolanthe, in plaats van dat ze zelf in het rood staat.

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten