#ThrowbackThursday: Lindsay Lohan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Op deze eerste donderdag van 2020 bekijken we een dame die ook wel een tijdmachine kan gebruiken: Lindsay Lohan.

Vlak voor ze in de Verenigde Staten gingen aftellen naar het nieuwe jaar, werd Lindsay Lohan live op tv gebeld om haar goede voornemens voor 2020 door te spreken. Wat blijkt? De actrice werkt aan een grote comeback! Na de afgelopen jaren een relatief rustig bestaan opgebouwd te hebben in afwisselend Australië, Oman en Dubai, is de roodharige Mean Girl weer van plan terug naar de States te verhuizen. Acteren, zingen, presenteren, managen: ze wil het allemaal weer op het hoogste niveau gaan doen…

#ComebackThursday

Lekker luxe, zo’n resort-leventje in het Midden-Oosten. Maar zon en zand gaat vervelen. En vooral: die spotlights blijven lonken. Faam is verslavend. Zelfs voor de vaak gevallen superster Lindsay Lohan. Zij weet als geen ander hoe leuk, maar ook hoe snoeihard de showbizzwereld kan zijn. Hoewel Lindsay op grote afstand entertainmentklusjes bleef klaren (eigen realityserie op MTV, jurylid bij The Masked Singer Australië), hunkert ze nu weer naar het grote podium.

“Ik wil mijn oude leven terug”, zei ze tijdens bovenstaand interview. Wij ook Lindsay, wij ook. Dit is echter geen #ComebackThursday, maar #ThrowbackThursday! Daarom blikken we terug op wat ooit was, en misschien ooit weer zal zijn – de gloriejaren van deze beeldschone sproetenkop!

Van kindsterretje tot bajesklant

Lindsay Lohan beleefde haar grote doorbraak met The Parent Trap, een film waarin ze als 10-jarige een dubbelrol als tweeling speelde. Disney pikte haar op, pushte haar als nieuw kindsterretje, en liet haar voor de camera’s opgroeien. Op 18-jarige leeftijd speelde ze haar eerste ‘volwassen’ rol in de bekende film Mean Girls. Die iconische kerstscène staat vast nog in ieders geheugen gegrift, maar een throwback is geen throwback zonder beelden!
(tekst loopt door onder video)

Dit is ook het moment waarop Lindsays zangcarrière van de grond kwam. Bovendien werd ze meerdere keren gekiekt voor verschillende mannenbladen. Ook ging ze uit de kleren voor een nog steeds legendarische shoot in de Amerikaanse Playboy.

Haar carrière liep lekker, het geld rolde binnen, haar familie zat er warmpjes bij. Waar ging het mis? De faam die haar zo groot had gemaakt, begon haar te nekken. Ze dook het New Yorkse nachtleven in, werd meerdere malen met kleine hoeveelheden cocaïne gepakt en ze zat met een slok op achter het stuur. Lindsay is in die tijd meerdere malen brak in de cel wakker geworden. Zo ging het niet verder: tijd voor rehab! Ze schijnt tussen 2007 en 2012 meer dan vijf afkickklinieken van binnen gezien te hebben. Pas in 2016 gaf ze aan volledig clean te zijn.

Schone ondernemer

Voor een volledig clean start verhuiste Lohan naar Dubai. Geen slimme zet voor iemand met rood haar en een spierwitte huid, maar wél goed voor mensen die alcohol en andere ongezonde substanties proberen te ontwijken. Lindsay werd ondernemer: ze opende een eigen strandtent, en breidde het concept uit naar meerdere warme Europese landen. Haar zakenbestaan werd gevolgd door MTV, dat er een realityserietje van maakte.

Nu ze op het punt staat weer de grote boze showbizzwereld in te stappen, hopen we dat ze niet in dezelfde valkuilen stapt als toen. Dat ‘oude leventje’ waar ze het over heeft moet ze helemaal niet terug willen hebben. Laat dat terugblikken maar aan ons over. Voor Lindsays eigen bestwil.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.