#ThrowbackThursday: Daphne Deckers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week vragen we ons af wat Daphne Deckers tegenwoordig nog doet?

De bondgirl van de jaren ’90

We kunnen ons voorstellen dat de wat jongere generatie die dit leest zich afvraagt wie in mokkelsnaam Daphne Deckers is. Nou, je moest eens weten! Deze dame heeft in 1997 namelijk een kleine rol gespeeld in de Bondfilm ‘Tomorrow Never Dies‘. Haar aantrekkelijkheid spatte kennelijk zodanig van het beeldscherm af dat ze datzelfde jaar zelfs nog in de playboy heeft gestaan. Jáwel, deze gerijpte vrouw is een ex-playmate. Daarnaast is ze ook nog de vrouw van voormalig toptennisser Richard Krajicek. Misschien dat er al een belletje gaat rinkelen? Nee, nog niet? Nou, ze is ook nog presentatrice geweest van verschillende programma’s zoals Hollands Next Top Model, Big Brother en ze heeft vier jaar lang de rol als vervanger van Winston Gerstanovowitizhzeieh nog iets – veel te moeilijke achternaam – gehad bij RTL Boulevard. Daarvoor zat ze enkel als modedeskundige regelmatig aan de bar van Boulevard.

Wat doet ze tegenwoordig

Daphne mag dan wel stammen uit de jaren zestig, maar dat wil niet zeggen dat deze dame het stadium van mokkel al is gepasseerd. Op 51-jarige leeftijd vinden wij dat deze blondine nog steeds het label ‘mokkel’ verdient. Wil je haar zien in haar huidige hoedanigheid? Schakel dan de komende tijd in om half 9 op RTL bij het programma ‘Het Perfecte Plaatje‘. Daar kun je kijken hoe de blonde schone achter de camera net zo goed functioneert als voor de camera. Alhoewel, wij zien haar natuurlijk liever vóór de camera. Maar, waar Daphne de afgelopen jaren vooral mee bezig is geweest, is schrijven. Daphne legt de focus na haar Sarah leeftijd minder op TV, maar des te meer op het geschreven woord. In 2013 lanceerde ze haar eerste roman en zes jaar later – ja dat is dit jaar – heeft ze haar tweede roman uitgegeven. Dit mooie, gerijpte multitalent is dus van alle markten thuis!

Blijvertje

Sommige dames van vroeger zijn eendagsvliegen. Ze verschijnen op televisie, laten vervolgens de harten van menig mannen sneller kloppen en verdwijnen even later als sneeuw voor de zon. Vorige week hadden we het over Stacey Rookhuizen. Zij is typisch zo’n geval. Maar – gelukkig – is dat bij Daphne Deckers niet. Al sinds de jaren negentig is ze op ons beeldscherm te bewonderen. Wij danken daarom ook de redactie van ‘Het Perfecte Plaatje’ dat we de komende weken weer kunnen kijken naar de bekoorlijke Daphne. Nee, ze is niet uit het oog en ook niet uit het hart. Voorlopig blijft ze nog eventjes in beiden!

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.