#ThrowbackThursday: Bridget Maasland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
#ThrowbackThursday: Bridget Maasland

Na een week zoals deze kan één dame die we ook uit het verleden kennen, niet ontbreken in deze reeks. Want na alle ophef rondom deze dame en haar nieuwe toyboy vroegen we ons af: ‘Hoe zag Bridget Maasland eruit toen ze even oud was als haar nieuwe scharrel momenteel is?’

Aangezien het leeftijdsverschil tussen Bridget en André Hazes 20 jaartjes betreft, pakten we onze tijdmachine en draaiden we de tijd deze #ThrowbackThursday 20 lentes terug.

25-jarige Bridget Maasland

Op haar vijfentwintigste had deze dame al een flinke carrière achter de rug. Iets wat eigenlijk zo gek nog niet is, gekeken naar de leeftijd waarop haar carrière begon. Toen Bridget nét uit de luiers was, speelde ze namelijk al in een reclamespotje.

Daarnaast begon deze blondine op haar zestiende al aan een modellencarrière, die op haar vijfentwintigste zijn hoogtepunt kende. En, alsof dat nog niet genoeg hooi op Bridgets’ vork was, verscheen ze ook regelmatig als ‘lieftallige assistente’ in verschillende spelshows. Dat deze dame een bekende Nederlander zou gaan worden, was dan ook slechts een kwestie van tijd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Tbt #model #16yearsofage #lingerie #longtimeago❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Bridgets’ veelbesproken liefdesleven

Tja, we kunnen er niet omheen: het liefdesleven van Bridget Maasland. Het lijstje met afgewerkte mannen van deze dame, was de afgelopen week dan ook hét onderwerp van gesprek. De aanleiding voor dit alles was het uitgelekte nieuws over haar prille relatie met volkszanger André Hazes, die kort daarvoor zijn relatie met Monique Westenberg verbrak.

Waar velen even moeten slikken na het horen van het leeftijdsverschil, vindt Bridget dit zelf blijkbaar geen probleem. Of toch wel? Niet al te lang geleden gaf de blondine namelijk toe dat haar voorgaande relatie, met de 29 -jarige Bram, stukliep vanwege het leeftijdsverschil. Zo verklaarde Bridget: ‘’We zitten allebei in andere levensfases.”. Hmm, iets met een ezel en een steen…

Een échte powervrouw

Dat Bridget de bovenstaande titel verdient, is een ding dat zeker is. De blondine staat in de mediawereld dan ook bekend als een zeer ‘pittige tante’. Dat imago versterkte ze onder het Nederlandse kijkerspubliek, door haar werk als presentatrice bij het programma De Zwakste Schakel.

In tegenstelling tot wat velen denken, is haar carrière echter niet het belangrijkste aspect in Bridgets’ leven. De blondine is naast een heuse carrièrevrouw namelijk ook moeder van haar 11-jarige zoontje Mees, die er sinds kort een grote broer bij heeft. Ja, als dat niet het toppunt van moederliefde is, weten we het ook niet meer!

Gelukkig is Bridget zelf óók fan van #ThrowbackThursday en plaatst ze regelmatig een terugblik-kiekje van zichzelf op Instagram. Kijk en geniet!

Laatste nieuws

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Gerelateerde berichten