The Voice-kandidaat Nienke Wijnhoven loog over gedrag Jeroen Rietbergen: ‘Vieze Jeroentje’ vrijgesproken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jeroen Rietbergen heeft een engeltje op zijn schouder, want het vieze mannetje is gewoon vrijgesproken. En wel dankzij deze bijzondere leugen. 

In een opmerkelijke plottwist heeft het Openbaar Ministerie besloten om de strafzaak tegen Jeroen Rietbergen, oud-bandleider van The Voice of Holland, in te trekken. Nienke Wijnhoven, een voormalige deelnemer aan The Voice, uitte ernstige beschuldigingen tegen Jeroen Rietbergen. Dit recente nieuws kwam als een schok voor velen, want hoe kon Jeroen nou vrijgesproken worden?

Hoe zat het ook alweer?

De zaak begon vorig jaar toen het OM besloot om Jeroen Rietbergen te vervolgen. Als partner van Linda de Mol, had Jeroen thuis niets te klagen, dus waarom misdroeg hij zich toch zo? Hoewel Jeroen eerder aan Tim Hofman had toegegeven wat er allemaal mis was gegaan bij The Voice, ontkende hij dat later toch weer. En toen begon er een hoop ellende. Dat zou allemaal eindelijk voorbij moeten zijn met het vonnis van de rechter. Maar na deze uitspraak blijft iedereen verbaasd achter.

Er is onvoldoende bewijs geleverd door Nienke Wijnhoven

Er was uiteindelijk niet genoeg bewijs om de beschuldigingen van Nienke Wijnhoven kracht bij te zetten. De beslissing komt na onthullingen dat Nienke een aantal keer heeft gelogen in de rechtbank. Een aantal van haar uitspraken klopte niet en haar getuigenis viel zo langzaam bij neetje in elkaar. En toen bleef er niet veel meer over om Jeroen op te veroordelen. Het levert weer een nieuw beeld op de hele situatie, die toch wel wat gevoelig ligt. Waar de waarheid dan precies ligt in deze zaak is gissen. Al stond Jeroen alweer klaar om op televisie zijn verhaal te doen. Dat is ook niet zo gek. Nu de uitspraak van de rechter er is, zal Jeroen enorm hard aan imago terug moeten winnen. Of hem dat gaat lukken bij het Nederlandse publiek, dat is maar zeer de vraag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.