‘Te perfecte’ Sylvie Meis wint van ‘eerlijke’ Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Woest was ze: Sylvie Meis pikte het niet dat de Duitse pers haar met ‘voorganger’ Linda de Mol vergeleek. Onze Oosterburen prezen Linda om haar eerlijke bikinifoto’s mét vetrollen. Sylvie werd daar tegenover gezet: de kleine diva zou té perfect zijn en daarmee het verkeerde voorbeeld geven. Aan wiens kant stond jij: ‘nep’ of ‘eerlijk’?

Ze zal haar foto’s vast wel eens een visuele ‘boost’ gegeven hebben. Dat verandert niet dat Sylvie Meis er op vrijwel alle kiekjes goddelijk uitziet. Ze traint zich suf voor dat strakke lijf, en bezoekt soms de kliniek om de boel hier en daar nóg mooier te maken. Dat de ‘eerlijke’ vetrol-bikinifoto’s van Linda de Mol en andere BN’ers schril afsteken bij bikinikiekjes van de kleine diva – daar kan Sylvie ook niet zo veel aan doen…

Linda de Mol vs. Sylvie Meis

De Duitse roddelpers kent Linda de Mol en Sylvie Meis goed. De twee presentatrices waren beiden lang op Duitse entertainmentzenders te zien. Linda de Mol kwam de afgelopen weken weer eens in het nieuws bij onze Oosterburen. De 56-jarige blondine had in haar blad LINDA een trend gestart: bekende vrouwen lieten hun echte, photoshoploze lichaam zien. Een goed signaal aan jonge vrouwen, werd gezegd. Die ándere Nederlandse dame met een Duits tintje – Sylvie Meis – werd door het slijk gehaald: Sylvie zou té erg haar best doen om perfect voor de dag te komen. Dat pikte Sylvie niet…

Sylvie Meis boos op Duitsland

Sylvie Meis noemde het bodyshaming. In deze vorm komt het niet vaak voor, maar ze had wel een beetje gelijk. Sylvie heeft goede genen en staat elke dag in de sportschool – gewoon, omdat ze haar lijf strak wil houden. Haar keuze. Geen wonder dat de kleine diva aan het langste eind trok in onze laatste Battle of the Babes!

Sylvie wint van Linda

Sylvie Meis kreeg 69% van de stemmen, terwijl Linda de Mol het met slechts 31% moest doen. Een duidelijk signaal: mooi zijn is geen misdaad!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!