Tatum Dagelet moet Het Perfecte Plaatje verlaten na bedfoto met stoute medekandidaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje heeft je constant op het puntje van je stoel, maar met deze foto shockeert Tatum Dagelet fans wel heel erg…

Tatum Dagelet was lange tijd één van de fan-favorieten van Het Perfecte Plaatje. En hoe kan het ook anders? De charmante actrice blijkt een scherp oog voor fotografie te hebben en wist ook nog eens al haar concullega’s te charmeren! Recent bleek echter dat Tatum wel heel warm loopt voor Rick Brandsteder. En ja, als je dan gevraagd wordt samen een fotoshoot in bed te houden…

Tatum Dagelet bedankt stoute Rick Brandsteder na verlies Het Perfecte Plaatje

Voor wie Het Perfecte Plaatje wekelijks volgt zal het vertrek van Tatum Dagelet geen nieuws meer zijn. De razend populaire deelneemster wist de jury niet te overtuigen in de recentste aflevering en moet de show verlaten. Fans zijn in tranen: Tatum was één van de favorieten van de show. Net zo op het randje van de halve finale is haar verlies extra pijnlijk voor haar volgers. Tatum lijkt er gemengde gevoelens over te hebben. Zo plaatste ze op Instagram een liefdevolle post vol met enthousiaste bedankjes. Ze zal ongetwijfeld al haar concullega’s en deelnemers missen, maar naar Rick Brandsteder deed ze wel een hele speciale knipoog. Hem wist ze namelijk in één woord samen te vatten: stout! De connectie tussen de twee kandidaten was kijkers zeker opgevallen, maar de heerlijke Instagrampost lijkt het te bevestigen.

Tatum Dagelet laat Rick Brandsteder zonder kleding in bed poseren

Tatum Dagelet lijkt er echter wel vaker een hete boel van te maken met medekandidaat Rick Brandsteder. De charmante actrice had razendsnel de harten van kijkers te pakken met haar spectaculaire plaatjes. En, zo blijkt, haar medekandidaten wist ze ook zo om haar vingertje te winden! Zo bouwde Tatum een heerlijk hechte band met haar vrouwelijke mede-deelnemers. Het trio poseerde al meerdere keren op Instagram bij elkaar op schoot. Maar als je dacht dat Tatum geen intiemere relaties opgebouwd heeft op reis zit je verkeerd! In de laatste aflevering maakten Tatum en Rick Brandsteder er namelijk bijna een romantische komedie fan met hun vurige geflirt. Nadat Rick voor haar op z’n knieën ging durfde Tatum ook meteen de stoute vraag te stellen. Voor haar parfum-shoot vroeg ze Rick namelijk al zijn kleding uit te trekken! En daar kan Rick natuurlijk geen nee tegen zeggen, met wilde fans tot gevolg.

Gehuld in slechts een handdoek probeert hij met wat zwoele blikken en verleidelijke poses Tatum naar de halve finale te helpen. En daar leidt hij haar zwaar mee af. “Lekker gei… uh, goed, bedoel ik”, roept ze. Jammer maar helaas blijkt haar zwevende blik funest te zijn voor de shoot. Tatum krijgt het laagste cijfer van de jury en moest haar koffers pakken. Ondanks de bloedhete plaatjes moet het stel nou toch uit elkaar. Fans én Rick kunnen het bijna niet geloven. “Het is een beetje wrang dat mijn vriendin die mij de winst heeft bezorgd nu naar huis moet”, vertelt Rick over het vertrek van Tatum. Rick blijft zonder zijn favoriete fotomodel in Zuid-Afrika achter. Daar neemt hij het volgende week op tegen Numidia El Morabet en Leonie ter Braak in de halve finale. Tatum zal vast hard voor hem juichen vanuit Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!