Tanja Jess hint naar comeback Bowien in Goede Tijden, Slechte Tijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tanja jess speelde ooit, héél lang geleden in Goede Tijden, Slechte Tijden. Waar de meeste mensen haar personage Bowien van herinneren is de dramatische wijze waarop de blondine door Ludo van een rots gegooid werd. Hoewel dit ‘einde’ een terugkeer min of meer uitsluit, en Tanja altijd gezegd heeft dat GTST een gesloten boek is, lijkt de actrice nu toch zin te hebben in een comeback!

In Goede Tijden, Slechte Tijden hoef je nergens meer van staan te kijken. Bowien zou niet eens het eerste personage zijn dat opstaat uit de dood, dus waarom mag Tanja Jess (53) niet stiekem hopen op een GTST-comeback? In Veronica Magazine vertelt ze dat het weer een beetje begint te kriebelen…

Lees ook: Bo Maerten speelde hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Tanja Jess staat voor tweede GTST-comeback

Tanja Jess maakte kort na haar GTST-exit al eens een piepkleine comeback, alleen speelde ze toen iemand die verdacht veel op haar te pletter gevallen personage leek. Lang heeft de actrice gezegd dat ze geen zin meer heeft in Goede Tijden, maar toen haar oud-collega’s Bas Muijs en Cas Jansen weer bij de soap terugkeerden dacht Tanja: waarom niet?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess) op

Tanja Jess keert terug voor wraak

Een vaste rol in de soap lijkt niet voor Tanja Jess weggelegd. Toch zou ze ‘niet direct nee zeggen’ tegen een ‘korte periode’. Al is het alleen om wraak te nemen op Ludo, die haar járen geleden van die rots gooide. Daar is het volgens Tanja ‘ook wel tijd voor’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!