Tadic mept én kust Neres: Braziliaan nu eindelijk wakker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Tadic Neres klap zoen

Ajax-aanvoerder probeert álles om de altijd slaperige buitenspeler gefocust te krijgen…

Geen tijd voor dutjes

Ajax is gisteravond aan hun Champions League-campagne voor het seizoen 19-20 begonnen. Het Franse Lille werd met 3-0 verslagen – geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Maar Ajax-aanvoerder Dusan Tadic had in het begin moeite om zijn mannen in het gareel te houden. Vooral de altijd slaperige David Neres kon zijn ogen weer eens moeilijk open houden. Voor woorden was het te laat – de wedstrijd was immers al onderweg – dus greep Tadic andere tactieken aan om zijn onderpresterende buitenspeler definitief wakker te krijgen…

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1174042435183415296

Letterlijk ontwaakt na 1-0

Na een aantal mooie kansen aan Amsterdamse zijde leek het op de counter loerende Lille de wedstrijd met succes in slaap te sussen. Tot dat ene moment: Promes knikt na een fraaie voorzet de 1-0 binnen. Tijdens het daarop volgende juichmoment zette Tadic met een zeer opvallende actie de toon voor de rest van de wedstrijd. Beroepsdromer Neres werd onvrijwillig ‘misbruikt’ om dit te bewerkstelligen. Eerst met een harde klap op zijn gezicht – dit schudde hem al goed wakker – en vervolgens met een sprookjeskus. Het werkte op Doornroosje, dus waarom niet ook op Neres?

Gewenst effect

Niet alleen Neres, maar de hele selectie leek ontketend na deze hardhandige, maar toch tedere actie. Neres liep ineens met z’n directe tegenstander mee, en flitste met dribbels vanaf de flank. De rest van de selectie ging vanaf dat moment ook als ’n malle. Pirouettes, hakjes, sprintjes: álles om de vlakke hand, óf de getuite lipjes van hun aanvoerder te kunnen ontlopen. Zo werd er een schitterend einde aan dit sprookje gebreid!

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Gerelateerde berichten