Sylvie Meis ziet paars op wonderschone foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis weet wel hoe ze Kerst interessant moet maken. In haar paarse jurk ziet ze er adembenemend uit. 

De Nederlandse presentatrice, actrice en model Sylvie Meis weet wel hoe ze de feestdagen een stukje interessanter moet maken. Ze heeft namelijk speciaal voor Kerst een hartstikke leuk paars jurkje gekocht. En ze kon niet wachten totdat ze dat prachtige jurkje met de wereld mocht delen. En nu is het dan zover. Op haar nieuwste foto laat Sylvie iedereen meegenieten met haar prachtige outfit. En die maakt je absoluut sprakeloos. Want zo mooi heb e Sylvie Meis echt nog nooit gezien. Het meest spannende cadeautje bij de kerstboom dit jaar is toch echt de wonderschone Sylvie, ingepakt in haar sprankelende paarse jurkje.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis worstelt met strik om vreemde jurk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Vandaag is paars…de kleur van Sylvie

Hoewel Paars niet meteen een kleur is die helemaal voor de hand ligt als je het hebt over aantrekkelijke kerstjurken, staat het strakke kledingstuk Sylvie anders uitmuntend. Er zijn weinig outfits die Sylvie beter gestaan hebben. Niet alleen komt haar prachtige lichaam geweldig uit in de foto, ook weet Sylvie zich speels en verleidelijk te presenteren, waardoor het geheel wel heel leuk wordt om naar te kijken. Het is jammer dat Sylvie niet vaker dit soort jurkjes draagt, want ze staan haar echt mega goed. Met haar paarse jurkje lijkt Sylvie helemaal klaar voor de feestdagen. Sylvie gaat zo spetterend het nieuwe jaar in.

Duitsland is inmiddels wel klaar met de Sylvie mania

Het heeft eventjes mogen duren, maar onze Oosterburen zijn eindelijk klaar met Sylvie Meis. Jarenlang was zij de Hollandse schone die geen kwaad kon doen op de Nederlandse televisie, maar inmiddels lijken ook de Duitsers genoeg te hebben gehad van de beeldschone presentatrice. Na ja, misschien dan maar weer eens tijd om in Nederland aan de bak te gaan. Dan kan je nog vaker genieten van Sylvie, die nu voornamelijk Duitse klussen aanpakt. Hopelijk heeft Sylvie ook een klein beetje heimwee naar Nederland, want de Nederlanders missen haar wel een beetje. Maar nu de Duitse buren minder en minder Sylvie kunnen waarderen komt de dag dat ze de overstap weer maakt naar de Nederlandse televisie steeds dichterbij. En die dag kan echt geen minuut te vroeg komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie maakt gelukkig nog steeds geweldige foto’s

Je zou verwachten dat met al die kritiek die Sylvie over zich heen krijgt in Duitsland, ze misschien zou stoppen met iedereen zo verwennen met mooie foto’s. Gelukkig blijkt niets minder waar. Sylvie gaat gewoon door met het posten van bijzonder mooie en knappe foto’s van zichzelf. Daar danken al haar volgers Sylvie hartelijk voor. Want de leuke foto’s die Sylvie plaatst online maken iedereens dag een stukje beter. Sylvie weet dus goed de mensen thuis te vermaken deze feestdagen en hoewel ze dus flinke kritieken krijgt weet ze gelukkig dat er genoeg mensen blij met haar zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!