ZIEN: Sylvie Meis versus Lilly Becker in verhitte Sterrenslag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ken je het programma Sterrenslag nog? In Nederland is het al sinds 1998 niet meer op tv, maar in Duitsland zetten ze nog steeds elke week beroemde mensen tegenover elkaar in bizarre spelletjes en sportieve uitdagingen. Deze keer werd er in Schlag den Star een ‘Nederlandse Battle’ uitgevochten tussen Sylvie Meis en Lilly Becker.

Sylvie Meis en Lilly Becker zijn goede vriendinnen. Logisch, aangezien ze hun hele leven al in hetzelfde schuitje zitten: deze twee Nederlandse vrouwen werden beroemd bij onze Oosterburen dankzij hun sportende echtgenoot. Inmiddels zijn ze voor de gemiddelde Duitser al lang niet meer de ‘vrouw van’ Rafael Van der Vaart of Boris Becker.

[poll id=”37″]

Sterker nog, ze zijn allebei niet meer getrouwd met de mannen die hen in eerste instantie ‘bekende Duitser’ maakten. Reden genoeg om deze twee verduitste Nederlandse diva’s eens tegenover elkaar te zetten: de meest recente aflevering van Schlag den Star, de Duitse variant van ‘Sterrenslag’, draaide volledig om Sylvie en Lilly!

Lees ook: Deze 15 bekende vrouwen moet je volgen op TikTok!

Sylvie vs. Lilly – Klein vs. Groot

Aangezien Sylvie Meis en Lilly Becker elkaar zo goed kennen, was het leuk om deze twee dames die normaliter perfect gestyled voor de camera verschijnen eens ‘vies’ te zien worden. Tussen de uitdagingen door werden er, soms in het Nederlands, plaagstootjes uitgedeeld. Vooral Sylvies lengte was vaak mikpunt van spot. De presentator werd regelmatig gek van het gekibbel van de dames. Ook hun outfits, in onderstaand filmpje vooral die van Lilly, zorgden voor veel afleiding…

Voetbal en Tennis

Wie Lilly Becker en Sylvie Meis in een sportieve strijd tegenover elkaar zet, wil natuurlijk weten hoe goed ze in de sporten van hun ex-man zijn. Je zou namelijk denken dat de dames in al die jaren op de tribune wat opgestoken hebben. Niet dus. Sterker nog, Lilly versloeg Sylvie in voetbal en Sylvie won van Lilly in tennis. Het is helaas te laat voor partnerruil nu!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.