ZIEN: Sylvie Meis versus Lilly Becker in verhitte Sterrenslag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ken je het programma Sterrenslag nog? In Nederland is het al sinds 1998 niet meer op tv, maar in Duitsland zetten ze nog steeds elke week beroemde mensen tegenover elkaar in bizarre spelletjes en sportieve uitdagingen. Deze keer werd er in Schlag den Star een ‘Nederlandse Battle’ uitgevochten tussen Sylvie Meis en Lilly Becker.

Sylvie Meis en Lilly Becker zijn goede vriendinnen. Logisch, aangezien ze hun hele leven al in hetzelfde schuitje zitten: deze twee Nederlandse vrouwen werden beroemd bij onze Oosterburen dankzij hun sportende echtgenoot. Inmiddels zijn ze voor de gemiddelde Duitser al lang niet meer de ‘vrouw van’ Rafael Van der Vaart of Boris Becker.

[poll id=”37″]

Sterker nog, ze zijn allebei niet meer getrouwd met de mannen die hen in eerste instantie ‘bekende Duitser’ maakten. Reden genoeg om deze twee verduitste Nederlandse diva’s eens tegenover elkaar te zetten: de meest recente aflevering van Schlag den Star, de Duitse variant van ‘Sterrenslag’, draaide volledig om Sylvie en Lilly!

Lees ook: Deze 15 bekende vrouwen moet je volgen op TikTok!

Sylvie vs. Lilly – Klein vs. Groot

Aangezien Sylvie Meis en Lilly Becker elkaar zo goed kennen, was het leuk om deze twee dames die normaliter perfect gestyled voor de camera verschijnen eens ‘vies’ te zien worden. Tussen de uitdagingen door werden er, soms in het Nederlands, plaagstootjes uitgedeeld. Vooral Sylvies lengte was vaak mikpunt van spot. De presentator werd regelmatig gek van het gekibbel van de dames. Ook hun outfits, in onderstaand filmpje vooral die van Lilly, zorgden voor veel afleiding…

Voetbal en Tennis

Wie Lilly Becker en Sylvie Meis in een sportieve strijd tegenover elkaar zet, wil natuurlijk weten hoe goed ze in de sporten van hun ex-man zijn. Je zou namelijk denken dat de dames in al die jaren op de tribune wat opgestoken hebben. Niet dus. Sterker nog, Lilly versloeg Sylvie in voetbal en Sylvie won van Lilly in tennis. Het is helaas te laat voor partnerruil nu!

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten