Sylvie Meis schokt volgers met nooit eerder vertoonde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis verrast haar volgers met een ongebruikelijk normale foto. Over het algemeen gebruikt ze haar Instagram pagina als verkoopmiddel, maar nu even niet. 

Model en presentatrice Sylvie Meis doet iets wat ze in geen tijden gedaan heeft. Ze uploadt een foto zonder enige vorm van verkoop of reclame. Het is gewoon een foto van zichzelf, zonder poespas. Sylvie haar foto is een foto ZONDER tags van sponsors, ZONDER aanprijzen van cosmetica of kleding, ZONDER vakantiebestemming, gewoon Sylvie Meis op haar best. En dat is wel heel lang geleden dat Sylvie haar fans op die manier verrast heeft. En die zijn natuurlijk hartstikke blij met dit leuke cadeautje. Zo is Sylvie namelijk stiekem het allerleukst.

Lees ook: Sylvie Meis bewaarde deze mooiste foto van 2021 tot het allerlaatste moment

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie ziet er in foto weer op haar best uit

Op de foto ziet Sylvie er weer op haar best uit. Niet dat het voor Sylvie heel moeilijk is om een mooie foto te maken, dat kan ze als de beste. Maar een foto waarbij Sylvie gewoon even heerlijk zichzelf mag zijn, zonder iets aan te hoeven prijzen, dat is wel weer even geleden. Op die foto’s krijg je de ongefilterde versie van Sylvie te zien. Een versie van zichzelf die maar weinig mensen mee krijgen. Ze lijkt ook veel onschuldiger en kwetsbaarder op de foto. alsof Sylvie eindelijk eventjes zichzelf mag zijn. En dat raakt veel van haar volgers wel, die dit een van de beste foto’s van de knappe blondine vinden. Haar volgers zijn namelijk wel een beetje klaar met alle promoties en advertenties. Die volgen Sylvie namelijk om Sylvie en haar prachtige lichaam en leuke persoonlijkheid. En dat is precies wat ze hier weer te zien krijgen op deze plaat.

De ongefilterde foto van Sylvie is vaak het leukst om naar te kijken

Foto’s van Sylvie die heerlijk spontaan genomen zijn, zonder een bijbedoeling, die werken vaak het beste. Die zij ook oprecht het leukste om naar te mogen kijken, omdat je het idee hebt dat je meer te weten komt over de beeldschone blonde dame. Je krijgt op die manier een inkijkje in haar leven en dat is voor haar volgers ontzettend belangrijk. Die willen namelijk absoluut meer te weten komen over hun favoriete persoon. Dus foto’s van Sylvie haar privé, die tussen alle hectische opnames en foto opdrachten gemaakt zijn, die zijn voor haar volgers het meest waardevol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie is puur natuur nog veel mooier

Sylvie is het mooist als ze niet te hard aan het poseren is, maar wanneer er spontaan een leuke foto van haar gemaakt wordt. Bijvoorbeeld tijdens haar vakantie in Parijs. Die foto is duizendmaal leuker dan een helemaal strak uitgelichte magazine foto waarbij haar gezicht onder de plamuur zit. Sylvie is in de spontane momenten het leukste om mee te maken. En dus zijn de foto’s daarvan al gauw haar beste foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?