Sylvie Meis: monogamie is moeilijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sylvie Meis monogamie is moeilijk

Eindelijk snappen we waarom Sylvie nooit lang bij één man kan blijven!

Trouw zijn is een keuze

Sterk staaltje zelfkennis van Sylvie Meis bij een Duitse talkshow! De Instagram-diva, die sinds haar relatie met voetballer Rafael van der Vaart nooit lang bij één man weet te blijven, ging in gesprek met een andere gast, die stelde dat het binnen een relatie mogelijk moet zijn om ook eens naar een ander te kijken. Sylvie was het daar mee eens, en liet los dat ook zij vindt dat ‘het vreemde altijd spannend is’: “Trouw zijn is een keuze. Daar kies je voor zodra je iemand hebt gevonden die het waard is. Die nieuwsgierigheid naar anderen is onderdeel van een oneindige zoektocht naar spanning. Daar kan je mee stoppen, als je wil.”

Sylvie Meis valt op foute mannen

Zou ze doorhebben dat ze haar eigen smaak in mannen op deze manier ’n beetje belachelijk maakt? De 40-jarige Sylvie blijft maar daten met miljonairs, zakenmannen, vastgoedhandelaars, nachtclubeigenaars… En steeds loopt de boel vrij snel op de klippen. De vijver waar ze nu in vist zit blijkbaar niet bepaald vol met ‘mannen die het waard zijn’. Betekent dit dat Sylvie voor eeuwig op een ‘oneindige zoektocht naar spanning’ is? Klinkt leuk in het begin, maar op een bepaalde leeftijd moet dat scharrelen een beetje gaan vervelen, toch? Elke maand een andere opschepperige zakenman in je bed die je gouden bergen belooft, maar later altijd teleurstelt. Probeer het gewoon eens met een sloeber, Sylvie! Wij sloebers hebben weinig te bieden, maar beloven ook niet veel. Zo kan je onmogelijk bedrogen worden. Die zoektocht naar spanning stopt hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!