Sylvie Meis bewaarde deze mooiste foto van 2021 tot het allerlaatste moment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis bewaarde deze prachtige foto tot het allerlaatste moment in 2021 om te plaatsen. 

Prachtige presentatrice Sylvie Meis heeft een flinke hoeveelheid mooie foto’s van zichzelf online staan. Het is dan ook lastig om een mooiste foto aan te wijzen. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, dat doet Sylvie namelijk zelf al. Ze heeft tot het allerlaatste moment van 2021 gewacht om dit prachtige plaatje van zichzelf te plaatsen. En dat is helemaal niet erg, want met het prachtige lichaam van Sylvie op je netvlies, begin je het nieuwe jaar gelijk vrolijk. De foto komt voor veel van haar volgers als een heerlijk nieuwjaarscadeau.

Lees ook: Sylvie Meis ziet paars op wonderschone foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis luidt nieuwe jaar in op tropisch vakantieoord

Als je Sylvie Meis bent, dan kan je natuurlijk niet zomaar ergens Oud & Nieuw vieren. Dat moet je wel doen op een bijzondere locatie. En Sylvie heeft besloten dat die locatie voor haar een tropisch eiland is in het Caribisch gebied. En groot gelijk heeft Sylvie, want daar kan ze waarschijnlijk meer leuke dingen doen met de jaarwisseling dan in het koude en sombere Nederland. Sylvie maakt iedereen dus flink jaloers met haar zonnige foto’s, maar wenst iedereen wel heel lief de beste wensen. En dat maakt natuurlijk een hoop goed.

Sylvie Meis heeft geen vuurwerk, wel een prachtig uitzicht

Hoewel Sylvie dit jaar geen vuurwerk heeft bij de jaarwisseling, had ze wel een prachtig uitzicht waar veel Nederlanders alleen maar van kunnen dromen. Midden in de jungle ziet ze de zon tussen de bergen in de zee zakken. Er zijn maar weinig mooiere plekken in de wereld waar je de feestdagen kan doorbrengen. Sylvie heeft het er wel goed van genomen en komt compleet uitgerust en heerlijk bruin terug van haar jaarwisseling.

Sylvie maakt leuke foto terwijl ze de toerist speelt

Sylvie Meis kan heel erg goed de toerist spelen. Met haar zonnebril op zit ze lekker te genieten in haar wagen en te kijken naar het prachtige uitzicht en de omgeving. Sylvie komt tijdens haar mini vakantie eventjes helemaal tot rust. De prachtige blondine was na een turbulent jaar wel eventjes toe aan een kleine pauze en waar kan je die beter houden dan op een tropisch eiland. Hopelijk doet het Sylvie goed, zodat ze weer helemaal uitgerust terug komt naar Nederland om hier aan de slag te gaan met allemaal leuke klussen.

Sylvie had ook een van de leukste jurkjes met de jaarwisseling

Stiekem heeft Sylvie op haar tropisch eiland toch een beetje feest gevierd. En daar hoorde natuurlijk een feestelijke outfit bij. Sylvie had haar mooiste en meest spannende jurkje uitgekozen voor Oud & Nieuw en daar doet ze een hoop mensen echt wel een plezier mee. Want wat is er nu leuker dan genieten van Sylvie die in een mooie jurk op haar beurt weer aan het genieten is? Het zorgt in ieder geval voor een erg vrolijk geheel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!