Sylvie ‘maakt het goed’ met Sabia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rafael met Sabia Boulahrouz

voormalig hartsvriendinnen stoppen met moddergooien: Sabia moet wel dokken, Sylvie heeft laatste woord…

Na de pijnlijke uitglijer van Sabia Engizek, die vorig jaar op Duitse tv claimde dat Sylvie Meis haar borstkanker gefaket zou hebben voor de aandacht, hebben Sylvie Meis en Sabia het sinds vandaag officieel ‘bijgelegd’. Echt goed is het natuurlijk niet meer gekomen tussen de twee voormalig hartsvriendinnen, maar het ruziën is, nu Sabia en de tv-zender een onbekend bedrag aan kankeronderzoek gedoneerd hebben, hopelijk over. Het laatste woord is voor Sylvie, die op Instagram meldde blij te zijn dat het afgerond is, maar het wel jammer vindt dat Sabia nooit officieel haar excuses aangeboden heeft voor haar uitspraak.

Hoe het gaat tussen Sylvie en (ook voormalig hartsvriendin) Touriya Haoud, die in een Duits roddelblad zei dat Sabia gelijk zou kunnen hebben, is niet bekend…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.