Sylvie ‘maakt het goed’ met Sabia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rafael met Sabia Boulahrouz

voormalig hartsvriendinnen stoppen met moddergooien: Sabia moet wel dokken, Sylvie heeft laatste woord…

Na de pijnlijke uitglijer van Sabia Engizek, die vorig jaar op Duitse tv claimde dat Sylvie Meis haar borstkanker gefaket zou hebben voor de aandacht, hebben Sylvie Meis en Sabia het sinds vandaag officieel ‘bijgelegd’. Echt goed is het natuurlijk niet meer gekomen tussen de twee voormalig hartsvriendinnen, maar het ruziën is, nu Sabia en de tv-zender een onbekend bedrag aan kankeronderzoek gedoneerd hebben, hopelijk over. Het laatste woord is voor Sylvie, die op Instagram meldde blij te zijn dat het afgerond is, maar het wel jammer vindt dat Sabia nooit officieel haar excuses aangeboden heeft voor haar uitspraak.

Hoe het gaat tussen Sylvie en (ook voormalig hartsvriendin) Touriya Haoud, die in een Duits roddelblad zei dat Sabia gelijk zou kunnen hebben, is niet bekend…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!