Sylvana IJsselmuiden stopt definitief met Dumpert Reeten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvan IJsselmuiden zit altijd vol verassingen. Wat ze nu weer uit de hoge hoed tovert heeft niemand zien aankomen…

Sylvana IJsselmuiden stopt bij Dumpert

Het leven van de gemiddelde man gaat nooit meer hetzelfde zijn na de aankondiging van Sylvana IJsselmuiden! Ze onthulde namelijk dat ze stopt bij Dumpert, en dus ook niet meer te zien zal zijn in het beruchte filmpjesprogramma Dumpert Reeten. Dit is een aderlating voor alle Dumpert fans, blijkt uit de berichten die Sylvana ontvangt na deze bekendmaking. Sylvana IJsselmuiden maakte op 11 oktober 2017 haar debuut in Dumpert Reeten. Bij deze eerste aflevering leek het alsof ze er al jaren zat, zo comfortabel oogde de blondine tussen haar mannelijke collega’s. Ze viel uiteraard ook meteen in de smaak bij de voornamelijk mannelijke kijker van Dumpert. Dit kwam natuurlijk door haar prachtige verschijning, maar ook met haar uitstekende gevoel voor humor stal ze meteen de harten van de kijkers. Zij riepen wekelijks om de terugkeer van Sylvana. Sylvana bleek een waar kijkcijferkanon.

Wat gaat Sylvana IJsselmuiden nu doen?

Waar een deur gesloten wordt zal ook altijd een deur geopend worden. Voor Sylvana IJsselmuiden is er dan ook één brandende vraag: wat nu? Zelf zal ze dit al wel voor ogen hebben, maar voor ons als fans is dit nog een verassing. Nu ze afscheid neemt van Dumpert komt er snel weer een mooie nieuwe kans voor de goedlachse blondine, dat is zeker.

Sylvana Dumpert afscheid

Ze is naar eigen zeggen enorm opgetogen over de nieuwe projecten en avonturen die op haar te wachten staan de komende periode. Wat deze nieuwe projecten en avonturen zijn maakt ze nog niet bekend. De blondine heeft natuurlijk talloze mogelijkheden als het op het vervolg van haar carrière aankomt. We weten dat ze natuurlijk groot F1-fan is, en al veel F1-presentatiewerk gedaan heeft. Zou ze hiermee verdergaan, of het nóg hogerop zoeken? Een plaatsje in het Ziggo Sport- of Viaplay-panel misschien? Of zou de blondine het over een hele andere boeg gaan gooien? Naast presenteren heeft de Friese schone ook ervaring als actrice. Is er een mogelijkheid dat ze weer meer gaat acteren?

Sylvana IJsselmuiden zamelt geld in voor zwager

Naast het verdrietige nieuws over het vertrek van Sylvana IJsselmuiden bij Dumpert is er ook verdrietig nieuws in het leven van de blondine. De zwager van Sylvana zit samen met zijn gezin in een moeilijke tijd. Een aantal jaar geleden hebben zij hun kindje verloren en nu heeft Sylvana’s zwager een ernstig motorongeluk gehad. Hierdoor staat zijn hele leven op z’n kop en wil Sylvana door middel van een crowdfunding-actie geld inzamelen. Haar zwager heeft blijvend letsel opgelopen, waardoor er veel geld nodig is voor nieuwe hulpmiddelen. Hiervoor doet een geëmotioneerde Sylvana dan ook een oproep op haar Instagramkanaal. Ze kreeg gelukkig meteen veel bijval van haar trouwe fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!