Sylvana IJsselmuiden probeert volgers te beïnvloeden met deze heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden beïnvloed mening van volgers door middel van een foto. Wat wilt de blondine hiermee bereiken?

Sylvana IJsselmuiden weet haar volgers altijd goed in de watten te leggen door middel van de beste en pikantste foto’s. De blondine is dan ook niet vies van een kiekje hier en daar, en besluit dan ook regelmatig om er eentje online te zetten. En niet zonder resultaat, want haar volgers houden er ontzettend van. Met bijna 400 duizend volgers is Sylvana al lang niet meer onbekend gebleven. En terecht, want deze uitstraling kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De blondine heeft de meeste van haar volgers natuurlijk te danken aan Dumpert. Ze is vaak te zien op Dumpert en wordt dan ook gezien als het plaatje van de show ‘Dumpertreeten’.

Sylvana IJsselmuiden beïnvloedt volgers door middel van foto

Onlangs deelde Sylvana IJsselmuiden een foto via Instagram, die bij de meeste volgers toch wel ontzettend opviel. Op deze foto was namelijk een foto van Sylvana te zien, zoals gebruikelijk. Ondanks dat dit een vrij verleidelijke, foto is, kijken haar volgers daar inmiddels niet meer van op. Wél van de beschrijving onder de foto, want die is tamelijk opvallend. Sylvana heeft namelijk een dilemma voor haar volgers; “Dilemma maandag: Je moet kiezen: Voetbal, Autosport, of Moto GP. Toch lastig hè..“. En deze vraag weet Sylvana net te stellen, nadat ze zelf een weekendje heeft rondgelopen bij de TT Assen. En laat dat nou net de Moto GP zijn. Eigenlijk vist Sylvana met deze vraag dus maar naar één juist antwoord. En dat lijkt te werken, want haar volgers stemmen massaal voor Moto GP. Zou dit hetzelfde geval zijn zonder een verleidelijke foto van de blondine, tijdens de TT van Assen?

Lees ook: Foto: Schitterend plaatje van Sylvana IJsselmuiden verpest door brutaal knaapje

Sylvana IJsselmuiden geniet op zweterige en foto

Dat Sylvana IJsselmuiden niet vies is van een kiekje, mag inmiddels toch wel duidelijk zijn geworden. De blondine deelt regelmatig foto’s en meestal bevatten deze dan ook niet al teveel kleding. Zo ook nu weer, waar Sylvana een foto plaatst waar ze in de felle zon op een bootje aan het varen is. De blondine bevindt zich op de foto in Sneek, natuurlijk de place to be, als het gaat om varen. Sylvana heeft alleen een bikini-topje aan, dus ze moet uitkijken dat ze niet verbrand, want deze felle zon schijnt recht op d’r huid. De blondine is vast aan het zweten, want het ziet er ontzettend heet uit op deze foto. En zo’n verschijning als Sylvana maakt het alleen nog maar heter. In ieder geval geniet Sylvana er toch nog van, ondanks de verschrikkelijke hitte; “Zonnetje, bootje, roseetje, hapje, goed gezelschap = gewoon altijd winnen”. Duidelijk is dus, dat de blondine de tijd van d’r leven gehad heeft op het bootje. En haar gezelschap ook. Haar volgers dromen vast van zo’n dag met de blondine op de boot..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...