Foto: Schitterend plaatje van Sylvana IJsselmuiden verpest door brutaal knaapje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden probeerde in de warme zon een mooie foto te maken. Alleen daar werd door een klein knaapje roet in het eten gegooid. 

De prachtige blonde presentatrice Sylvana IJsselmuiden was heerlijk aan het genieten van de warme zon en besloot dat het hoog tijd was om een mooie foto van zichzelf te maken. Ze zat al helemaal in de houding om de mooie foto van zichzelf te maken. Maar toen liep er opeens een brutaal jongetje zo het beeld in. Zo kon Syl het wel vergeten met haar mooie foto. Die was gelijk verpest. Gelukkig werd Syl niet boos. Hoe kan dat ook, want het gaat om haar eigen neefje. Het gaf Sylvana weer een mooi excuus om een verhaal op haar story te posten. Zo helpt haar neefje Sylvana toch een klein beetje met haar bestaan als influencer.

Lees ook: Foto: Beeldschone Sylvana IJsselmuiden daagt volgers uit met flinke fles

Sylvana heeft goede band met haar familie

De blonde presentatrice vindt het heerlijk om tijd door te brengen met haar neefje. Ze is dan ook een echt familiemens. Van haar kleine neefje gaat haar hard, en haar biologische klok, sneller kloppen. Misschien dat het voor Sylvana ook tijd wordt om aan kinderen te beginnen. Eerst maar eens een man in haar leven vinden dan. Dat geeft de mannen van Nederland weer een beetje hoop, want Sylvana is dus op zoek. Voorlopig is het enige kindje en de enige man in het leven van Sylvana dus haar kleine neefje. En dat is voor nu meer dan genoeg voor de blonde presentatrice, aangezien ze een goede band heeft met haar familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana en haar zus zijn geweldig koppel

Sylvana heeft haar zus al zo vaak laten zien op Instagram, dat al haar volgers inmiddels wel bekend zijn met de andere mevrouw IJsselmuiden. Net als Sylvana is haar zus ook een prachtige verschijning. Goede genen zitten blijkbaar in de familie. Sylvana heeft een geweldige band met haar zus. Ze zoeken elkaar vaak op en Syl mag vaak passen op haar kleine neefje, op wie ze helemaal gek is. Sylvana heeft haar zus echter nog niet kunnen overtuigen om een keertje aan te schuiven bij Dumpert of een ander programma. De zus van Syl zou het namelijk ook prima doen op beeld. Maar dat laat ze heerlijk aan haar zusje over. Misschien ook maar beter, want één Sylvana is al overweldigend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana is een echt familiemens

Er zijn maar weinig dingen in het leven van Sylvana die haar zoveel energie en warmte geven als haar familie. Of het nu haar moeder, haar zus, haar broers of haar kleine neefje is, Syl voelt zich weer helemaal opgeladen als ze bij haar familie langs is geweest. En dat is mooi, want dat betekent dat Syl na elk familiebezoek weer klaarstaat om de mooiste en leukste video’s op te nemen, waar haar volgers dan weer van smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!