Sylvana IJsselmuiden overtreft Hawk Tuah-meisje en spuugt eigen uitblinkers helemaal onder (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden laat zien wat ze wel allemaal niet kan en overtreft dan ook keihard het Hawk Tuah-meisje!

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft een verassende video gedeeld met iedereen. De leuke blondine heeft spontaan een video geplaatst waarin ze de Hawk Tuah-meisje nadoet! Ze zit hierdoor natuurlijk helemaal onder! Haar twee enorme ‘vriendinnen’ kunnen het echt niet handelen… Het topje wat ze draagt is ook erg strak waardoor je de twee grote vormen van Sylvana erg goed kan bekijken. Ook het broekje wat ze draagt verbergt nog maar net alles! De presentatrice weet enorm goed hoe ze de aandacht moet trekken!

Sylvana heeft verder als tekst bij de video dit gezet: ”Hawk tuaaaaaah. Zeg het maar gaan we door vanavond? Er op of er onder? #hawktuah #EK #memphis” De caption klopt erg met de video want je ziet niet alleen Sylvana maar ook een clip van wanneer Memphis een goal scoort tijdens het EK. Sylvana is zeker weten een fan van voetbal en Memphis maar vraagt zich dus af wat andere mensen ervan denken. Hierop komen dan ook veel reacties. Maar niet alleen over haar vraag maar ook over het moment wat ze van zichzelf heeft gefilmd! En dat mag dan ook zeker niet gek zijn want je ziet dit de blondine nooit zomaar vaker doen!

Sylvana IJsselmuiden laat zien wat ze wel allemaal niet kan en overtreft dan ook keihard het Hawk Tuah-meisje!

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden doe je op Instagram

Wil je nog veel meer leuke video’s en foto’s bekijken van de blonde presentatrice Sylvana IJsselmuiden? Dan moet je haar even volgen op haar Instagramkanaal. Daar plaatst de leuke Sylvana namelijk vele leuke kiekjes over haar leven en carrière. Eens in de zoveel tijd plaatst ze ook een leuke foto of video van een vakantie of ander bijzonder moment uit haar leven. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen op haar Instagramkanaal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...