Sylvana IJsselmuiden motiveert volgers met inkijkje in sporttopje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie presentatrice laat even zien hoe je het goede voorbeeld moet geven met deze prachtige foto voor haar fans. 

Sylvana IJsselmuiden, de veelzijdige presentatrice heeft haar volgers opnieuw weten te inspireren met een reeks nieuwe foto’s. Ze is weer aan het hardlopen na haar moeilijke tijd. Haar inzet om weer in conditie te komen is duidelijk zichtbaar.

Het leuke topje van Sylvana

Op de foto, die ze deelde op sociale media, is Sylvana te zien in een bijna niets verhullend zwart topje. Dit plaatje was natuurlijk genoeg om al haar fans te laten blijven kijken. Maar Sylvana laat ook zien hoe hard ze werkt aan haar conditie. Ze is veel aan het sporten gegaan en dat is natuurlijk wel goed van Sylvana. Haar volgers kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van haar doorzettingsvermogen.

De vormen van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana’s topje trekt uiteraard de nodige aandacht. Haar bijna niets verhullende outfit benadrukt haar prachtige vormen, iets wat haar volgers zeker niet ontgaat. Haar keuze om deze foto te delen zorgt ervoor dat Sylvana anderen ook weer veel aan het motiveren is. Sylvana wil laten zien dat het mogelijk is om na een moeilijke tijd weer terug te komen en zelfs sterker te worden. Voor veel van haar volgers blijft Sylvana dan ook een bron van inspiratie. Met haar inspirerende foto’s en motiverende woorden blijft Sylvana IJsselmuiden een voorbeeld voor velen, en haar volgers kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden? Kijk even op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Sylvana IJsselmuiden, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer leuke plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!